Luxe en goedkoop ertussenuit in eigen land

Luxe en goedkoop ertussenuit in eigen land
€92
29 december 2016, 09:13

Ga er even helemaal tussenuit, gewoon in eigen land. In Amsterdam wordt van 1 december tot en met 22 januari het Amsterdam Light Festival gehouden, een spektakel dat je moet zien! Met deze deal verblijf je 2 nachten voor maar €92 in het luxe Corendon Vitality Hotel, inclusief ontbijt en 2-gangendiner.

De lichtkunst die te bewonderen is op het Amsterdam Light Festival, is een vrij jonge kunstvorm. Het centrum van Amsterdam wordt tijdens het Amsterdam Light Festival in de schijnwerpers gezet. De straten en grachten worden verlicht met betoverende lichtinstallaties van internationale kunstenaars. Er zijn 2 routes gecreëerd om er zeker van te zijn dat je alle hoogtepunten ziet. De Water Colors route is een vaarroute via de grachten. Maar je kunt ook aan wal blijven en kiezen voor de Illuminade wandelroute. Kleed je warm aan en vergeet geen foto's te maken! Dit is echt een tripje Amsterdam waard!

Het Corendon Vitality Hotel beschikt over 263 kamers, die garant staan voor een comfortabel verblijf. Bij binnenkomst tref je meteen de receptie, liften, een mooie moderne lobby met zitjes en de Bazar, een winkeltje waar je 24/7 terecht kunt voor een heerlijke snack en leuke Nederlandse souvenirs. In het moderne restaurant kun je vanaf de lunch tot laat in de avond genieten van de mediterrane keuken die wordt gecombineerd met een diversiteit aan lokale smaken. Verder zijn er maar liefst 3 bars te vinden! In de intieme lounge strijk je neer voor een lekker drankje. De pub is de ultieme plaats voor een biertje, terwijl je naar het nieuws of een sportwedstrijd kijkt. De Vitality bar staat juist volledig in het teken van gezond eten en drinken. Hier kun je terecht voor lekkere sapjes, smoothies en heerlijke salades.

Wil je naast de drukte van de grote stad ook wat rust en ontspanning? In de Vitality Spa met zwembad ervaar je complete ontspanning voor lichaam en geest. Ook en dagje op de kamer blijven is een optie: via een menu op de televisie kun je een keuze maken uit het aanbod van de roomservice. Bij deze deal zitten inbegrepen: 2 nachten in een standaard kamer, ontbijt, 2-gangendiner (excl. Drankjes), gratis kaart van Amsterdam Light Festival, gratis wifi en een welkomstdrankje.

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende data vanaf 04-01-2017 (3 dagen)
Vervoer: eigen
Verblijf: Logies met ontbijt, incl. 1 2-gangendiner
Prijs: €92 per persoon

Check deal