Drie dagen naar 'The City of Love'

Drie dagen naar 'The City of Love'
€95
21 maart 2016, 16:05

Het voorjaar leent zich perfect om even tussendoor een paar dagen weg te gaan. Even heerlijk weg van alles en iedereen en genieten van een mooie omgeving, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Ik heb de ideale deal gevonden voor alle verliefde stelletjes. Gewoon, drie dagen naar Parijs, omdat het kan, voor maar €95,- per persoon op basis van logies én ontbijt!

Parijs ligt lekker dicht in de buurt van Nederland, op maar vijf uurtjes rijden vanaf Utrecht. Dus pak lekker je eigen auto, boek deze deal en je bent voor een prikkie even weg met je lief. Ga lekker shoppen in een van grote winkelcentra of lange winkelstraten. Ga cultuur snuiven in de vele musea. Drink een heerlijke cappuccino op de Champs Élysees en geniet van een echte Franse baguette. Eiffeltoren, het Louvre, de Notre Dame, ze roepen allemaal jouw naam! En dit is nog maar een heel klein deel van alles wat je kunt zien en beleven in deze heerlijke stad.

Je kunt zelfs een dagje Disneyland Parijs inplannen. Dat ligt namelijk heel dichtbij Parijs. Ik zou er alles voor over hebben om me weer even kind te voelen, lekker te ontspannen en te genieten van de quality time met m'n lief. Geloof mij, je komt als een verrijkt mens terug, volledig ontspannen.

Check deal