Laat je charmeren door Dublin voor een topprijs!

Laat je charmeren door Dublin voor een topprijs!
€119
06 april 2016, 13:42

Een tripje naar Ierland, het laat je de Ierse levenslust en de wonderen van Dublin zien. Als ik aan Ierland denk, denk ik automatisch aan pubs. De ervaring die je daar opdoet, is met niets te vergelijken. Vele oude kastelen en kathedralen wachten ook op jou om bezocht te worden. Een stedentrip naar deze stad staat garant voor een leuke tijd. 

Dublin heeft meer magie in zich dan je zou denken. Struin door de mooie straatjes en beloon jezelf aan het einde van de dag met Ierse whiskey of een typische Guinness. Deze deal is inclusief overnachtingen in een hotel, ontbijt, wifi, retourvlucht vanaf Amsterdam of Eindhoven, handbagage en een kleine tas ruimbagage.

Van een kennis die in Dublin heeft gewoond heb ik veel goede tips voor een onvergetelijke stedentrip gekregen. Dublin Bay, Guinness Storehouse, Temple Bar en de verschillende stadspareken behoren zeker tot dat lijstje met tips. Ook kun je Dublin Castle bezoeken en als je de kans krijgt, moet je ook wel even gaan winkelen. Neem je tijd, er is genoeg te zien en te doen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata
Luchthaven: Schiphol Airport of Eindhoven Airport
Luchtvaartmaatschappij: onbekend
Tussenstop: Nee
Prijs: v.a. €119 per persoon

Check deal