Kopenhagen in de zomermaanden

Kopenhagen in de zomermaanden
€179
29 december 2016, 16:55

Ontdek de gezellige hoofdstad Kopenhagen van Denemarken in de zomermaanden! Als je 18 augustus vertrekt, betaal je maar €179 per persoon. Dat is inclusief busreis, hotel, ontbijt en reisleider.

Dag 1: Heenreis

Vanaf het verzamelpunt rijd je met het reisgezelschap via Bremen en Hamburg naar Puttgarden, voor een korte overtocht naar Rødby in Denemarken. Vanaf Rødby ga je rechtstreeks naar het hotel in Kopenhagen, waar je in de loop van de avond arriveert.

Dag 2: Kopenhagen

Na het ontbijt vertrekt de bus richting het centrum van Kopenhagen om onder leiding van een gids de stad te bezichtigen. De tour brengt je langs de beroemde Kleine Zeemeermin, het koninklijke kasteel Amaliënborg en de oude haven Nyhavn. De middag is vrij te besteden in Kopenhagen. Ga bijvoorbeeld naar het beroemde attractiepark Tivoli of de winkelstraat Strøget, die tot één van de langste straten van Europa behoort.

Dag 3: Vrije tijd Kopenhagen of Dagtocht Malmö

Vandaag kun je nog een keer genieten van Kopenhagen of deelnemen aan een mooie excursie naar Malmö (wel bijboeken). De reis gaat via de beroemde Öresundbrug naar de Zweedse Hanzestad Malmö. Een gids neemt je mee naar één van de tientallen kastelen en de prachtige stadsparken die de stad rijk is. In de middag vertrekt de bus richting het noorden, naar Helsingborg. Hier wordt de boot terug naar Deens grondgebied gepakt. In Helsingør heb je vrije tijd om het oude stadscentrum te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Slot Kronborg, dat bekend staat als de plaats waar Shakespeare’s Hamlet zich afspeelde.

Dag 4: Terugreis

Vandaag wordt er afscheid van Denemarken genomen. Na het ontbijt start de terugreis naar Nederland.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 18-08-2017 (4 dagen)
Bus: Tourist Class Tourungcar
Inclusief: overnachtingen, ontbijt, bootovertocht, reisleider
Prijs: €179 per persoon

Check deal