Voor een spotprijs vliegend naar Parijs

Voor een spotprijs vliegend naar Parijs
€220
22 februari 2017, 09:39

Ahhh... Paris, paris. De stad van de liefde! Je kunt nu al op een romantische stedentrip voor maar €220 per persoon. En dat is inclusief vlucht en verblijf met ontbijt!

Het beste aan deze deal is misschien nog wel de vlucht: heen vlieg je 's morgens, terug tegen de avond. Je hebt dus echt vier volle dagen om samen met je lief van Parijs te genieten. Je verblijft tijdens deze deal in Hotel George Sand, vernoemd naar de 19e-eeuwse schrijfster. Weet je niet wie dat is? Maakt niet uit, het hotel is gewoon super sfeervol en charmant ingericht. Het staat trouwens in de wijk Courbevoie, naast de moderne wijk La Défense. Hier komen ook de Parijzenaren zelf graag om te winkelen! Maar natuurlijk kom je hier voor het historisch hart. Gelukkig bereik je dat met het openbaar vervoer in slechts 20 minuutjes. Schaf een voordelige 3-dagenkaart aan en de hele stad ligt aan je voeten!

Eenmaal in het centrum aangekomen, is er eigenlijk te veel keus om te doen en te zien. Wat een lijst aan monumenten en bezienswaardigheden heeft Parijs! Ga je voor de Eiffeltoren, de Arce de Triomphe, Palais du Luxembourg, Hôtel de Ville, de Notre-Dame, de Sacré Coeur, het Louvre, Musée d'Orsay, Place de la Concorde, Place Vendôme, Jardin du Luxembourg, de Tuilerieën of Montmartre? En dit is nog maar een lijstje met de aller beroemdste plekken in Parijs. Want er is nog zoveel meer om te doen! Je kunt er heerlijk wandelen langs de Seine en haar vele bruggen oversteken en bewonderen, genieten van de Franse keuken in de vele restaurants, het is dé modehoofdstad van de wereld...

Parijs is al heel lang een belangrijke en grote stad. Dat begon ongeveer in de 10e eeuw, toen de Notre Dame en een aantal abdijen werden gebouwd. Het was toen een van de belangrijkste steden van Frankrijk en daarnaast een belangrijke plaats voor het christendom. Vanaf de 13e eeuw is het bij uitstek ook een stad waar onderwijs, kunst en recreatie hoog in het vaandel staan. Maar het gebied dat nu Parijs is, werd al voor de Christelijke jaartelling bewoond. Niet zo gek dus dat deze plek is uitgegroeid tot een van de wereldsteden! En door het immense aanbod van vertier (van theatervoorstellingen tot knusse cafeetjes en heerijk geurende bakkerijen) in combinatie met de prachtige architectuur en de parken waar je zo lang doorheen kunt dwalen, is het met recht de stad der liefde te noemen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 29-07-2017 (4 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: KLM
Overstappen: Nee
Prijs: €220 per persoon

Check deal