Megagoedkoop naar de stad van de 100 torens

Megagoedkoop naar de stad van de 100 torens
€146
17 februari 2017, 09:27

Niet te geloven! Vier dagen Praag, inclusief vluchten en verblijf met ontbijt, kost je maar €146 per persoon! Boek deze deal snel voordat hij uitverkocht is!

Deze deal geldt voor het Barcelo Praha Hotel. Het gebouw is net gerenoveerd en de kamers zien er stuk voor stuk modern en verzorgd uit. Jij pakt hier een heerlijke nachtrust na een dag rondzwerven door de stad van de 100 torens! En de ligging is ook niet eens zo verkeerd: binnen 300 meter ben je bij metrostation Budejovicka, vanwaar je binnen 4 haltes in het historische centrum bent.

En het historisch centrum is meteen één grote bezienswaardigheid. Hier vind je prachtige pleinen, kerken, huizen, gevels, torens, bruggen en ga zo maar door. Er is gewoon zo veel te zien! In tegenstelling tot veel andere Europese steden, is de binnenstad onbeschadigd door de Tweede Wereldoorlog heen gekomen. Hierdoor is de stad altijd een authentieke sfeer uit blijven stralen. Maak een stadswandeling die begint bij het Oudestadsplein, waar het astronomisch uurwerk staat, een van dé symbolen van Praag. Ga daarna door naar de Karelsbrug, die uit 1357 stamt en waar vele straatartiesten en kunstenaars te bewonderen zijn. Tijdens je wandeling kom je de vele kerken tegen die Praag rijk is. De bekendste is de Sint-Vituskathedraal, waarvan de eerste steen in het jaar 1344 werd gelegd. Deze aan Vitus gewijde kerk is onderdeel van de Praagse burcht, welke ook zeker een bezoekje waard is.

Heb je genoeg sightseeing gedaan? Drink dan een heerlijk Tsjechisch biertje (waar je nog geen euro voor neertelt!) in een van de vele cafe's of bars. Heb je honger? Praag is een echte studentenstad en er zitten overal leuke eettentjes waar je terecht kan voor alles waar je zin in hebt. Van Italiaans tot authentiek Tsjechisch. Er zijn goede DJ’s in de trendy clubs en discotheken van Praag te vinden, maar dankzij de leuke traditionele bierhuizen en wijnkelders is live muziek minstens zo populair in het uitgaansleven van Praag. Jazz is hierbij één van de meest voorkomende genres. Deze heerlijk ongedwongen muziekstijl zal je ongetwijfeld een swingende avond in Praag bezorgen!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 13-03-2017 (4 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €146 per persoon

Check deal