New York: de stad die nooit slaapt

New York: de stad die nooit slaapt
€726
27 januari 2017, 10:33

Ben jij in een New York state of mind? Dan hebben wij goed nieuws: deze uitstekende stedentrip kost je maar €726 per persoon. En dat is inclusief vluchten en verblijf in een luxe hotel in de Upper East Side.

Het is waarschijnlijk ieders droom: een keer in je leven naar de wereldstad New York. Je denk er al veel van te weten en vertrouwd mee te zijn door alle popcultuur om je heen, maar als je er eenmaal bent staat je echt wat te wachten. De drukte, de grootte, de lichten, de diversiteit: je ogen krijgen geen moment rust.

Het Bentley Hotel ligt direct aan de Queensboro Bridge, in de hippe wijk Upper East Side. Vanaf hier loop je in ongeveer een kwartier naar het beroemde Central Park, waar je al een hele dag mee kwijt bent. Maak een wandeling door het groene hart van de stad, bezoek Central Park Wildlife Center, bekijk het Belvedere Castle en leer meer over de geschiedenis van Central Park in het bezoekerscentrum The Dairy. Op de terugweg kun je meteen een wandelingetje maken over de Queensboro Bridge. Deze brug stamt uit 1903 en biedt een uitstekend uitzicht op de skyline van New York.

Vanaf het hotel is het 10 minuten lopen naar de metro, waarmee je de rest van New York kunt gaan ontdekken. Beroemde bezienswaardigheden als Rockefeller Center, Fifth Avenue, The Empire State Building (voor het beste uitzicht) en het indrukwekkende Grand Central Terminal liggen aan je voeten! En natuurlijk moet je Downtown Manhattan, het Vrijheidsbeeld, Central Park en Soho gezien hebben. Tip: maak een goede planning of to-do-list voordat je vliegt, zodat je je tijd maximaal kunt benutten.

Na drukke dagen in de stad, is het heerlijk thuiskomen in het Bentley Hotel. Kwaliteit, comfort en klasse zijn de belangrijkste steekwoorden voor dit fraaie designhotel. Er is een uitstekend restaurant, de trendy rooftopbar 'Prime' is er gevestigd en alles is er ruim en modern opgezet. Ook de enigszins minimalistisch ingerichte kamers zullen aan al je wensen voldoen. Er is internetaansluiting, airco, televisie, telefoon, kluisje, minibar, strijkfaciliteiten en een fijne badkamer.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 08-05-2017 (4 dagen)
Luchthaven: Dusseldorf
Luchtvaartmaatschappij: Air Berlin
Tussenstop: Nee
Prijs: €726

Check deal