4 dagen geheel verzorgd naar Parijs

4 dagen geheel verzorgd naar Parijs
€99
12 oktober 2016, 14:11

Een 4-daagse busreis naar Parijs, geheel verzorgd voor maar €99? Dat kan! Je rijdt 's morgens weg uit Nederland en een paar uur later sta je met de reisleider in de wijk Montmartre. 3 nachten slapen in een luxe hotel, inclusief ontbijtbuffet en begeleide bezoekjes aan de mooiste bezienswaardigheden. TOP geregeld!

Dag 1 Montmartre

Na een comfortabele busrit van enkele uurtjes rijdt de bus meteen door naar de gezellige wijk Montmartre. Hier kun je een bezoek brengen aan de schitterende basiliek Sacré-Coeur of je portret laten tekenen op het kunstenaarspleintje Place du Tertre. Aan het einde van de dag wordt je door de bus keurig afgeleverd bij het hotel.

Dag 2 Disneyland® Paris of stadsrondrit

Het is bij deze reis mogelijk om tickets bij te boeken voor Disneyland Parijs! De passagiers die hiervoor kiezen, gaan met de metro of de bus naar het park. De andere gasten maken een uitgebreide stadsrondrit maken door Parijs. Je komt zo langs alle bezienswaardigheden: het Louvre, de Notre Dame en de Dôme des Invalides. De bus rijdt langs Place de la Concorde, de Champs Elysées en natuurlijk langs de Seine. Tijdens de tour zijn er voldoende stops om rustig rond te kijken en de benen te strekken. Wil je ook nog privé wat door de stad ronddwalen, dan is hier na de tour genoeg gelegenheid voor. Zo'n mooie dag moet natuurlijk in stijl worden afgesloten. Bijvoorbeeld met de boottocht over de Seine als de avonds is gevallen en Parijs sprookjesachtig verlicht wordt.

Dag 3 Versailles en Quartier Latin

Op de derde dag staat Versailles op het programma. Dit is het paleis van Lodewijk XIV, beter bekend als de Zonnekoning. Met dit prachtige paleis en de schitterende, symmetrische tuinen ben je zeker een ochtendje zoet. In de middag brengt de reisleider je naar Quartier Latin, een gezellige studentenwijk met vele typisch Franse winkeltjes en restaurantjes. Een andere optie is om op eigen gelegenheid een bezoek te brengen aan het wereldberoemde museum het Louvre. Hier kun je met eigen ogen de Mona Lisa van Leonardo DaVinci bewonderen!

Dag 4 Eiffeltoren

Een bezoek aan Parijs is niet compleet als je niet bij de Eiffeltoren bent geweest. In 1887 begon men met de bouw van de Eiffeltoren ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van de Franse Revolutie. Ingenieur Eiffel kreeg de opdracht en deed er amper twee jaar over om deze 300 meter hoge toren te bouwen. De Eiffeltoren was meteen het hoogste bouwwerk ter wereld. Vanaf het hoogste punt heeft heb je een adembenemend uitzicht over de stad. Rond de middag gaat de bus weer terug naar Nederland.

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 21 oktober
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Tourist Class touringcar
Prijs: vanaf €99 per persoon

Check deal