Warschau is mooi in elk jaargetijde, maar nu extra voordelig in de zomer!

Warschau is mooi in elk jaargetijde, maar nu extra voordelig in de zomer!
€109
04 april 2016, 12:04

Een stad vol verrassingen, met smalle straatjes, boetiekjes, levendige pleinen en mooie winkelstraten. Hou jij van geschiedenis? Winkelen? Cultuur? Dan ben je in Warschau aan het juiste adres. Deez complete stedentrip maakt het nog makkelijker en comfortabeler, en wat dat betreft maakt het eigenlijk niet uit wanneer je hier naartoe vertrekt. Elk seizoen heeft z'n eigen charmes. 

Ik heb een cultureel stedentripje voor je gevonden, compleet met 4*-hotel, retourvlucht, ontbijt en gebruik van Wifi! Dus je kunt alles vastleggen en op social media gooien wanneer je wilt. Warschau staat bekend als de 'Feniks-stad', omdat het tijdens meerdere oorlogen met de grond gelijk gemaakt is. Vervolgens is het keer op keer weer herrezen uit de grond. Het is gevuld met cultuur, geschiedenis, musea en je kunt er lekker goedkoop eten. 

Geniet van het lekkere weer, met een drankje en wat te knabbelen op het terras. De cultuur en geschiedenis van deze stad zullen je boeien en misschien wil je nog wel een keer terug. Wie weet!?

Dit zijn de details:
Reisperiode: 27 juli 2016 (3 dagen)
Luchthaven: Eindhoven Airport (EIN)
Luchtvaartmaatschappij: Onbekend
Tussenstop: Nee
Prijs: vanaf €109 per persoon

Check deal