8 dagen wintersport (incl. 6-daagse skipas) in Mayrhofen!

8 dagen wintersport (incl. 6-daagse skipas) in Mayrhofen!
€449 (incl. Superskipas)
23 november 2017, 11:13

Het seizoen is eigenlijk al begonnen en op de eerste bergen en pistes is sneeuw gevallen. Tijd om die wintersport te boeken!

8 dagen wintersport met een skipas van 6 dagen voor het geweldige gebied Mayrhofen, verblijf in Gästehaus Wiesengrund, een dagelijks ontbijt en vervoer met de skibus. En dat alles voor maar €449 per persoon!.

Deze winter moet je in het Tiroolse Zillertal zijn, waar voor elke wintersporter wel een uitdaging te vinden is. Van gezellige blauw gemarkeerde bospaadjes tot de steilste piste van Oostenrijk met een percentage van 78% - de beruchte Harakiri.

Niet alleen óp de piste, maar ook daarnaast draait alles om plezier maken in het Oostenrijkse Zillertal. Neem bijvoorbeeld de après-ski in Mayrhofen: puur vermaak, van een uur of drie in de middag tot in de nachtelijke uurtjes. Ook families met kinderen zijn hier aan het juiste adres, met talloze skischolen, comfortabele liften en oefenweides. En alsof dat nog niet alles is, boek je met it arrangement automatisch de ‘superskipas’, waarmee je toegang hebt tot alle skigebieden in het Zillertal!

Het Tiroolse Zillertal is een van de populairste wintersportregio's van Oostenrijk. Het Zillertal bestaat uit drie skigebieden die samen beschikken over 438 kilometer aan gevarieerde afdalingen. Niet alleen kun je in de verschillende wintersportgebieden terecht, de regio beschikt ook over een gletsjer - de Hintertuxer Gletscher - waar je in de wintermaanden altijd verzekerd bent van sneeuw. En het mooiste is dat je met de 'Zillertaler Superskipas' toegang hebt tot al het bovenstaande! Na een dag op de lange latten duik je een après-skibar in, proef je sfeer in de gezellige hoofdstraat van Mayrhofen of geniet je van typisch Oostenrijkse heerlijkheden in een van de restaurants. Tijdens een weekje wintersport mogen gerechten als kaiserschmarren, wienerschnitzel en Tiroler Gröstl tenslotte niet ontbreken!

Dit zijn de details:

Reisperiode: vanaf 06-01-2018 (8 dagen, eigen vervoer)
Gebied: Zillertal (Oostenrijk, Mayrhofen)
Hotel: Gästehaus Wiesengrund
Prijs: vanaf €449 per persoon (incl. superskipas, verblijf en ontbijt)

Check deal