Voor een spotprijs feesten en relaxen in Albufeira!

Voor een spotprijs feesten en relaxen in Albufeira!
€325
13 september 2016, 15:39

Ga jij graag met een vriend of vriendin op stap? En zoek je nog een leuke vakantie voor in het najaar? Liefst met heel veel zon? Ga dan voor €325 per persoon all inclusive naar Albufeira, Portugal.

Voor die €325 krijg je veel, heel veel: een retourvlucht, transfer vanaf het vliegvelf, 8-daags verblijf in het Auramar Beach Resort en onbeperkt eten en drinken. Als je thuis blijft, betaal je eigenlijk nog meer dan dat je op vakantie gaat. Boeken dus deze TOPdeal!

Het Auramar Beach Resort heeft vele faciliteiten: prachtig zwembad, verschillende bars en restaurants, sauna, bubbelbad, animatieprogramma en aerobics- en volleyballgroepen. En met jou all inclusive pasje mag je van al deze zaken gebruik maken!

Albufeira staat bekend als partylocatie. Overdag lig je lekker te relaxen op een van de prachtige witte zandstranden en 's nachts kun je met een vriend of vriendin de Strip of het oude centrum onveilig maken. Er is van alles te vinden: openlucht discotheken, bars met live-muzikanten, restaurants met wereldkeukens, straatartiesten, leuke winkeltjes en ga zo nog maar even door. En ook al is Albufeira zo toeristisch en modern, de Moorse oorsprong blijft goed te zien. De straatjes zijn geplaveid met kleine stenen in een mozaïek, de huizen witgepleisterd en voorzien van Franse balkonnetjes... Hierdoor krijg je ook nog eens een echt vakantiegevoel. Kortom; op deze vette locatie moet je een keer gefeest hebben!

 

Dit zijn de details:
Reisperiode: 21-11-2016 (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee

Prijs: €325 per persoon

Check deal