Lekker weg tijdens de meivakantie

Lekker weg tijdens de meivakantie
€334
18 maart 2016, 08:16

Wil je graag even een weekje weg met je gezin tijdens de meivakantie, maar heb je nog niets geboekt? Dan heb ik hier de ideale deal voor je! Een heerlijk weekje Frankrijk, op Corsica wel te verstaan. Ja, Corsica!

Ongerepte bergwanden, hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Klinkt perfect toch? Corsica is zo'n eiland waar je wel eens van hebt gehoord, maar wanneer je een vakantie boekt toch liever ergens anders naartoe gaat. En dat terwijl het echt een prachtig eiland schijnt te zijn. Ik spreek helaas niet uit ervaring, maar dat heb ik uit betrouwbare bron vernomen...

Ik denk dat ik dé deal van de meivakantie voor je gevonden heb. Met meer dan 50% korting kun je namelijk al 8 dagen genieten in Belgodère met het hele gezin. Je hebt er van alles en is zelfs gemerkt als familie accommodatie. Een beetje rust voor papa en mama en leuke activiteiten voor de kinderen, top idee! Je kunt er ook nog eens een dagje op uit trekken en je ogen uitkijken. Nu heb ik je wel overtuigd toch? Ik zou het wel weten in ieder geval.

Het enige wat je nog moet doen is een goedkope vlucht boeken. Mijn advies daarvoor is om even goed rond te kijken en pas een vlucht te boeken als je zeker weet dat je de goedkoopste te pakken hebt. Dat je accommodatie al de helft goedkoper is, is natuurlijk sowieso al mooi meegenomen, maar het kan natuurlijk altijd beter;).

Dit zijn de details:
Reisperiode: 30 april 2016 (8 dagen)
Prijs: €334,- per persoon

Check deal