Aruba: Welcome to happiness!

Aruba: Welcome to happiness!
€639
21 september 2016, 15:58

Als je denkt aan een vakantie naar de Antillen, kom je altijd snel uit bij Curacao als bestemming. Maar wist je dat Aruba ook een topbestemming is om te genieten van de Caraïbische sfeer, witte stranden en zon? Ook jij kan hier nu heen, voor het te gekke bedrag van maar €639 per persoon! En dat is inclusief vliegreis en verblijf op het park Aruba Blue Village.

Aruba is een van de zonnigste plekken op aarde, boordevol hagelwitte stranden met sierlijke divi-divi bomen. Welcome to happiness! De tweeëntwintig stranden van Aruba zijn grofweg in twee groepen te verdelen. De zeventien stranden aan de westkust en de vijf stranden aan de oostkust. Het mooie van Aruba is dat de westkant een totaal andere wereld is dan de oostkant. Aan de westkust is de oceaan rustig en rollen de golven vredig over de lange brede stranden. Aan de oostkust zijn de passaatwinden op de oceaan nog op volle snelheid en worden de golven metershoog opgejaagd. Deze hoge golven storten zich met geweld op de grillige kustlijn met haar stranden.

Wil je toch wat meer genieten van natuur? Zet dan je snorkel op en stap de de Caribische Zee in. Je kan hier zonder ver het water in te gaan vele tropische vissen bewonderen. Het water is van superieure kwaliteit, waardoor je een uitstekend zicht hebt. Een duiktripje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Boek een wrakduik naar het in de Tweede Wereldoorlog gezonken Duitse schip de Antilla, lokaal ook wel het ‘Spookschip’ genoemd. Naast de Atilla zijn er nog veel meer scheepswrakken te vinden.

Nadat je een dag op het strand of in het water hebt doorgebracht, wil je natuurlijk wel je bruine kleur en bikini body showen. Oranjestad kent tal van uitgaansgelegenheden die verschillende soorten publiek dienen. Dat varieert van trendy clubs, lokale bars en hippe discotheken. Jij gaat op Aruba zeker de tijd van je leven tegemoet!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 20-10-2016 (9 dagen, 7 nachten)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TuiFly
Tussenstop: Nee
Prijs: €639 per persoon

Check deal