Geheel verzorgde 14-daagse Kerstreis naar Spanje

Geheel verzorgde 14-daagse Kerstreis naar Spanje
€927
21 oktober 2016, 09:36

Sneeuw en kou horen eigenlijk bij Kerst. Maar wat nou als je niet van de kou houdt, maar wel graag Kerst viert? Dan ga je toch gewoon op een 14-daagse Kerstreis naar de Costa Blanca in Spanje? Dat kan al voor €927 per persoon, geheel verzorgd!

De bus vertrekt 21 december richting Benidorm, Spanje. De eerste nacht overnacht je in Frankrijk, waar je gezellig met je medereizigers het diner kunt gebruiken. De volgende ochtend wordt er koers gezet naar Spanje en aan het begin van de avond bereik je het tweede overnachtingshotel, aan de Costa Brava. Natuurlijk wordt je ook hier weer hartelijk ontvangen met een diner. De volgende ochtend is het dan zover! Op naar hotel Benilux Park in Benidorm. Hier arriveer je tegen de middag. Je kunt dan natuurlijk het hotel verkennen en wat uitrusten op je comfortabele kamer. Maar het is ook mogelijk om nog even Benidorm in te gaan, want je zit maar enkele minuten lopen van het oude centrum vandaan! 's Avonds is er wederom een goed diner waar je samen met je medereizigers van kunt genieten.

De volgende dagen staan in het teken van leuke en interessante excursies. Op de zaterdag voor Kerst is er bijvoorbeeld een bezoek gepland aan het dorpje Guadalest. Dit dorp stond vroeger onder Arabisch bewind en ademt nog steeds dezelfde mystieke sfeer uit. Verder vind je hier leuke winkeltjes met allerlei handwerken, keramiek en antiek. Maar er is meer! Tijdens deze reis rijd je door prachtige landschappen, doe je mee aan wijnproeverijen en ontdek je de bekende steden aan de Costa Blanca. Denk aan het moderne Alicante, Murcia dat nog doet denken aan de tijd van de Moren en Valencia, een van de grootste steden van Spanje. Elke dag brengt de bus je netjes naar de plaats van bestemming en weet de reisleider (tevens de buschauffeur) alle ins en outs van de plek te vertellen. Zo hoef je je geen zorgen te maken om parkeergeld, parkeerplekken, de juiste route of het verkeer. Lekker onbezorgd!

Omdat het een Kerstreis is, krijg je tijdens de Kerstdagen en Oud en Nieuw natuurlijk wat extra's aangeboden. Denk aan een lekkere Kerstlunch, uitslapen, diners en ontspannen. Op Oudejaarsavond kun je genieten van een heerlijk buffet en wordt er een gezellige feestavond in het hotel gevierd. En het mooiste van alles, bij die €927 zit alles inbegrepen! Entreegelden, vervoer, overnachtingen, ontbijt, diner... Je hoeft echt nergens aan te denken, zelfs de planning is al voor je gedaan. Zo'n mooie, warme en onbezorgde Kerst heb jij nog nooit gevierd!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 21-12-2016 (14 dagen)
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Bus
Prijs: €927 per persoon

Check deal