6 dagen genieten in vakantieparadijs Fuerteventura

6 dagen genieten in vakantieparadijs Fuerteventura
€250
27 september 2016, 14:57

De eilanden van de eeuwige lente, zo worden de Canarische Eilanden ook wel genoemd. Zie jij de koude, natte december in Nederland nu al niet zitten? Boek dan dit goedkope tripje naar Fuerteventura! Voor nog geen €250 per persoon heb je een retourtje en zit je 6 dagen in je eigen appartement in het complex Jandia Luz!

Je kunt tijdens deze vakantie je zomergarderobe weer uit de kast halen, want het wordt gewoon nooit echt koud op Fuerteventura. In december is het gemiddeld 22 graden! Natuurlijk is het wel wat frisser als de zon eenmaal onder is, dus het is wel verstandig om één trui mee te nemen. Gewoon voor de zekerheid.

Het appartementencomplex heet niet voor niets Relaxia: na 6 dagen voel jij je een ander mens. Breng een loom dagje door aan het zwembad, met een cocktail in de hand. Stijve ledematen gekregen van het liggen? Geen probleem, een massage is zo geboekt! 's Avonds wandel je binnen enkele minuten het centrum van Morro Jable binnen voor een hapje, een drankje en een dansje. En de volgende dag ga je voor de afwisseling lekker naar het strand, waar de temperatuur van het zeewater in december nog 19 graden is!

Het vulkaaneiland Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilandengroep en ligt op slechts 100 kilometer afstand van de kust van Afrika. Het landschap is afwisselend; bergen, dalen, beschermde duinen, vulkanische delen en prachtige stranden bepalen het beeld van dit geliefde vakantieparadijs. Dagjes aan het strand wissel je af met een jeeptour door de ruige binnenlanden, een boottocht om het eiland (of naar buureiland Lanzarote) of een duiktochtje om de onderwaterwereld te ontdekken. Je vakantie vliegt hier echt voorbij!

Reisperiode: 08-12-2016 (6 dagen)
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €499,50 (2 personen, vlucht en verblijf)

Check deal