Gekkenhuis! Je vliegt al naar Berlijn voor slechts €10!

Gekkenhuis! Je vliegt al naar Berlijn voor slechts €10!
€10
04 maart 2016, 15:47

In het voorjaar een stedentrip plannen is de beste keuze die je kunt maken. Laat ik nu net spotgoedkope vluchten voor je hebben gevonden naar Berlijn! Ryanair heeft zijn prijzen voor de maand maart zo ver naar beneden geschroefd dat je gewoon geen nee meer kunt zeggen.  

Berlijn is een wereldstad, gevuld met historie. Heb je je altijd al geïnteresseerd in WO I en WO II? Die hebben de nodige sporen achtergelaten en zijn erg indrukwekkend om te zien. Breng zeker een bezoek aan Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor en ga cultuur snuiven bij het Holocaustmonument. Het klinkt heel creepy, maar is zeker de moeite waard. 

Berlijn

Het enige waar je nog wel even rekening mee moet houden is het boeken van de accommodatie. Kies voor een heerlijk appartement bij Alexanderplatz of misschien heb je liever een luxe hotel aan de Friedrichstrasse. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Over het vervoer hoef je je niet meer druk te maken; dat kun je hier regelen. Ik ben ervan overtuigd dat je als een verrijkt mens terug zult komen. Wees er snel bij, want het is alleen geldig in de maand maart!

Dit zijn de details:
Reisperiode: Maart 2016
Luchthaven: Brussels Airport (BRU)
Luchtvaartmaatschappij: Ryanair
Tussenstop: Nee
Prijs: €10

Check deal