9 dagen Curaçao: vlucht en verblijf voor maar €679

9 dagen Curaçao: vlucht en verblijf voor maar €679
€679
29 december 2015, 15:02

Kou en regen in januari? Niet in Curaçao! Hoe kun je het nieuwe jaar beter beginnen dan met een tripje naar dit zonnige oord? En laat ik nou net een hele goede deal voor je gevonden hebben. Vlieg naar het tropische Curaçao en verblijf daar 9 dagen in een 3-sterrenhotel voor maar €690!

Wat mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn? In ieder geval zorgeloos genieten. Zo kwam ik uit bij deze populaire zonbestemming: Curaçao. De plek waar het aantal palmbomen oneindig is en de stranden zo wit als hagel zijn. Zie jij jezelf ook al – zorgeloos – met je voetjes in het zand en een cocktail in de hand? 

Pak je bikini of zwembroek maar alvast in. Ben je een echte feestliefhebber? Doe dan ook die hippe partyoutfit maar in je koffer. Op Mambo Beach kun je namelijk helemaal losgaan! Ben je meer van de rust? Of wil je uitrusten na het losgaan? Dan is Playa Kalki bij Westpunt the place to be.

Kortom, zet maar in je agenda op 13 januari: zorgeloos genieten! Je vliegt dan om 09:35 van Amsterdam naar Curaçao en op 20 januari vlieg je om 19:30 weer terug. Je verblijf? Het 3-sterrenhotel The Ritz Studios. Wacht niet te lang met boeken. Je wilt natuurlijk niet dat deze deal aan je neus voorbij vliegt.

Dit zijn de details:
Periode: 13 januari tot en met 20 januari 2016
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €690

Check deal