2 kerstmarkten voor de prijs van één

2 kerstmarkten voor de prijs van één
€59
12 oktober 2016, 13:07

Als de dagen weer korter worden kun je er weer van genieten: kerstmarkten! Met deze superdeal bezoek je er 2 in 2 dagen. Dat is inclusief hotelovernachting en busreis voor maar €59 euro! Je houdt dus genoeg geld over voor leuke spulletjes.

Dag 1: Dortmund

Vanaf de verzamelplaats in Nederland rijd je met z'n allen naar Duitsland. Rond 12.00 uur arriveer je vervolgens in het gezellige Dortmund. Hier kun je op bezoek bij een van de grootste en mooiste kerstmarkten in Duitsland. In meer dan 300 kraampjes vind je kunsthandwerk, houtsnijwerk, kerstdecoratie, bijzonder speelgoed en veel andere leuke kerstspullen. Heb je na al dat struinen langs de kraampjes honger gekregen? Zoek dan een leuk restaurantje uit, want er is nog genoeg tijd om te dineren! Hierna verzamel je weer met z'n allen op de centrale plek en word je naar het hotel gebracht door de bus.

Dag 2: Münster

's Morgens ga je eerst lekker ontbijten. Nadat de koffers zijn ingepakt, vertrekt de bus naar Münster. Hier vind je maar liefst vijf kerstmarkten met ongeveer 250 kraampjes! De stad is goed begaanbaar en overal vind je leuke, sfeervolle pleintjes die mooi zijn verlicht. In het kerstdorp rondom het Kiepenkerl-monument kun je typisch Westfaalse specialiteiten en sierkunst bewonderen. Op de Aegidii-Markt zijn er tal van leuke activiteiten en bezienswaardigheden opgezet, zoals een kerstkribbe en een draaimolen. Aan het eind van de middag vertrek je weer richting Nederland, waar je vanaf de verzamelplaats naar je opstapplaats wordt gebracht.

Als je deze TOPdeal boekt, ben je echt supervoordelig uit. Want je verblijft een nacht in het Mercure Hotel Kamen Unna. Dit comfortabele hotel beschikt over een restaurant, bar en lounge, zodat je de dag nog af kunt sluiten met een lekker drankje. De kamers zijn allemaal keurig en modern ingericht en voorzien van een badkamer met douche en toilet, televisie en WiFi. Tevens is het hotel voorzien van een lift. De deal boek je inclusief ontbijt, begeleiding door de chauffeur en vervoer met een touringcar die voorzien is van een toilet. Luxer en goedkoper kan het bijna niet!

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 25 november
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Tourist Class touringcar
Prijs: €59 per persoon

Check deal