Rustige en goedkope wintersportvakantie

Rustige en goedkope wintersportvakantie
€196
13 oktober 2016, 14:38

Oostenrijk is een van de bekendste wintersportgebieden. Vaak denken mensen dat je veel geld uit moet geven om op wintersport te gaan. Maar als je een beetje goed zoekt, hoeft dat helemaal niet! Je zit namelijk al voor €196 zes dagen in hotel Tia Apart in Feichten im Kaunertal, Oostenrijk.

Hotel Tia Apart is een familievriendelijk complex dicht bij de piste (ongeveer 300 meter), met tal van ontspanningsmogelijkheden. Zo kun je na een dag op de latten heerlijk tot rust komen in de sauna of in het stoombad. Daarnaast heb je de beschikking over gratis wifi, een zonnebank en een ontspanningsruimte. En goed nieuws voor wie ook in de winter van zwemmen houdt: je hebt gratis toegang tot het overdekte zwembad in het centrum van Kaunertal. Ook langlaufers kunnen hun hart ophalen, want de loipes bevinden zich op slechts 100 m afstand van het hotel.

Na het snowboarden of skiën heb je vast dorst en ben je van harte welkom in de bar van het hotel. 's Ochtends staat er een heerlijk ontbijtbuffet klaar, en 's avonds kun je in het restaurant terecht voor een gezellig diner. Als jullie de berg op zijn of 's avonds weg willen, kunnen de kinderen zich vermaken met allerlei georganiseerde activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld fakkeltochten, sneeuwschoenwandelingen en bingo-avonden. Gaan de kinderen gewoon mee omhoog? Als je voor een volwassene een skipas koopt voor minimaal 4 dagen, krijg je een gratis skipas voor een kind t/m 9 jaar.

Feichten ligt midden in het Kaunertal en vormt het laatste dorp voor de Kaunertaler Gletscher. Het vormt een ideaal uitgangspunt voor het skiën op de Kaunertaler Gletscher. Feichten is een rustig dorp in een prachtige en vriendelijke omgeving, zonder uitbundige après-ski. Wil je na het skiën nog wat doen? Dan kun je terecht in Quellalpin. Dit is een groot sport- en vrijetijdscentrum in het dorp met een overdekt zwembad, sauna, solarium, stoombad en een restaurant.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 12-01-2017 (6 dagen)
Skipas inbegrepen: nee
Vervoer: eigen
Accommodatie: hotel op basis van logies
Prijs: €196 per persoon

Check deal