Ontdek Afrika voor een spotprijs

Ontdek Afrika voor een spotprijs
€399
13 september 2016, 16:57

Altijd al eens naar Afrika gewild? Maar is het er nooit van gekomen? Of waren de reizen die je zag gewoon te duur? Dan heb ik nu iets moois voor je gevonden! Voor €399 per persoon zit je in Gambia, inclusief vlucht en verblijf in een resort op basis van logies en ontbijt.

Liefhebbers van zon en zee kunnen hun hart ophalen in het kleinste land van Afrika. Gambia heeft een fantastisch klimaat, mooie tropische stranden en volop watersportmogelijkheden. De lokale bevolking is uiterst vriendelijk, waardoor je je er al snel thuis voelt. Omdat Bijilo (het dorpje waar je verblijft) nog niet super toeristisch is, leer je het echte Afrika kennen. Overweeg eens om bij een van de lokale eettentjes te gaan eten voor een optimale ervaring. Wil je toch wat meer levendigheid? Dan rijd je met een taxi zo naar het levendige centrum van Kololi (op 2 kilometer afstand).

En had ik al verteld dat het resort zelf ook helemaal top is? Je kunt gebruik maken van het zwembad, voor de kinderen is er een speeltuintje en het a la carte restaurant is het beste van de hele omgeving. Bovendien staat er een heuse grill in de tuin, voor de lekkerste steaks, vis en hamburgers.

Naast de mooie stranden heeft ook het binnenland van Gambia het nodige te bieden: boek bijvoorbeeld een excursie langs de rivier die door het land stroomt en ontdek het echte leven in het land. Je kunt ook vanuit het resort een wandeling maken in het Bijilo Nationaal Park. Je loopt er zo tussen de apen en prachtige natuur. En wat is er nu leuker dan thuis te kunnen vertellen dat je in Afrika op vakantie bent geweest?

Dit zijn de details:
Reisperiode: 14-11-2016 (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Dutch Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: vanaf €399 per persoon

Check deal