Ontdek waar magie wordt gemaakt: Disneyland Parijs

Ontdek waar magie wordt gemaakt: Disneyland Parijs
€172
19 januari 2017, 11:36

Het is de droom van ieder kind (en volwassene?) om minstens een keer in zijn of haar leven in Disneyland Parijs te zijn geweest. En ouders willen dat het liefst zo goedkoop mogelijk! Dat kan nu: voor €172 per persoon heb je 2 dagen entree en verblijf op Camping Le Soleil de Crecy!

Het Disneyland Park is een magisch koninkrijk met een unieke sprookjessfeer. Hier beleef je met het hele gezin een magisch avontuur vol tijdloze attracties, kleurrijke shows en verbeelding die geen grenzen kent. Voel de opwinding en het plezier wanneer de vrolijke Disney figuren zingend en dansend door de straten trekken in Disney Magic on Parade! En na zonsondergang is het genieten van het vuurwerk en laserlichten aan de avondhemel bij Disney Dreams! De perfecte afsluiter voor een bezoek dat je echt nooit meer zult vergeten.

Het park bestaat uit 5 magische landen, waar stuk voor stuk onvergetelijke attracties staan. De verschillende gebieden zijn: Main Street USA (waan jezelf in Amerika van 100 jaar terug), Frontierland (legendes van het Wilde Westen), Adventureland (avonturen vol spanning en sensatie), Fantasyland (de mooiste en betoverendste sprookjes) en Discoveryland (reis door de tijd en ruimte). Het is maar goed dat je met deze deal entree boekt voor twee dagen, want je kijkt je ogen uit!

De nachten breng je door in een mobile home op Camping le Soleil de Crécy. De camping ligt mooi op het platteland en je hebt geen idee dat het op een paar minuten afstand een ontzettende drukte is. Fijn, want zo kun je 's avonds echt even tot rust komen en alle indrukken van de dag verwerke. Wil je niet met je eigen auto naar het park rijden? Er vertrekt één keer in het uur een lijnbus, die je in 30 minuten naar Disneyland brengt. Op de camping zijn verschillende horecagelegenheden, een zwembad met ligstoelen, verschillende sportvelden en faciliteiten voor kinderen. De stacaravans zijn uitgerust met aparte slaapkamers, een keuken die van alle gemakken is voorzien, een badkamer, bed- en badlinnen en apart toilet.

Ga jij kijken waar magie wordt gemaakt? Want goedkoper dan 2 overnachtingen in een moderne stacaravan op 15 minuten rijden van Disneyland én 2 dagen entree voor maar €172 gaat het niet worden!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 25-09-2017 (3 dagen)
Vervoer: eigen
Prijs: €172 per persoon
Inclusief: 2 overnachtingen en 2 dagen entree

Check deal