Koninklijk overnachten in Hotel Burg Trendelburg

Koninklijk overnachten in Hotel Burg Trendelburg
€79
02 februari 2017, 08:12

Je kan door de Nationale Hotelweek nu supervoordelig verblijven in de meest romantische hotels. Neem nou Hotel Burg Trendelburg, als je deze week boekt, betaal je maar €79 per persoon, per nacht! En dat is ook nog eens inclusief ontbijt!

De Nationale Hotelweek is in het leven geroepen om mensen op de hoogte te brengen van alle speciale hotels die er in Nederland (en Europa) te vinden zijn. Je kunt heel voordelig in iedere klasse een hotel boeken. Vooral deze editie is heel gaaf. Het thema is namelijk 'Koninklijk Overnachten'. Voor een aantrekkelijke prijs, voel jij je de koning of koningin te rijk in de mooiste kastelen die er te vinden zijn. Deze speciale deal geldt voor Hotel Burg Trendelburg, een gerestaureerd Middeleeuws kasteel. Het bijzondere hotel ligt vlak bij het centrum van Trendelburg in de Duitse deelstaat Hessen. Maak een lange wandeling en ontdek de prachtige natuur van Sauerland wat je op korte afstand vindt, of volg de Sprookjesroute!

Het interieur van het het hotel straalt een historische ambiance uit, net zoals de hotelkamers die standaard zijn voorzien van een televisie, telefoon, minibar, Wi-Fi en een badkamer met een bad en/of douche, toilet en een föhn. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt in het restaurant van het hotel. Hier geniet je ook ’s avonds van heerlijke gerechten. Wil je even lekker ontspannen? Breng dan een bezoek aan het wellness center. Hier vind je een massagesalon, sauna’s en een zonneterras. In Hotel Burg Trendelburg is het bijzonder overnachten: je wordt ondergedompeld in de historie van dit oude gebouw en de sfeer is overal om je heen merkbaar, terwijl je geniet van alle comfort. Het hotel maakt trouwens deel uit van de Duitse Sprookjesroute. Langs deze route vind je diverse, sprookjesachtige locaties waar je ruïnes en kastelen kunt bezoeken, allemaal met een eigen thema. Hotel Burg Trendelburg heeft een Rapunzel thema, dat elke zondag wordt gedemonstreerd met een korte opvoering van het Gebroeders Grimm sprookje.

In de omgeving van Hotel Burg Trendelburg zijn vele uitstapjes mogelijk. Ontdek de omgeving met zijn prachtige natuur. Het Rheinhardswald ligt vlakbij en leent zich uitstekend voor een wandeling, fietstocht of een lekkere picknick. Ook een bezoek aan kasteelruïne Sababurg is interessant en leerzaam. In de omgeving van Trendelburg vind trouwens nog meer kastelen, ruïnes en burchten. Zo ligt Schloss Corvey op zo’n 35 kilometer afstand. Hier kun je je vergapen aande schilderijen, tentoonstellingen, het kerkje en de oude bibliotheek met meer dan 70.000 boeken.

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 03-02-2017 t/m 31-03-2017
Hotel: logies met ontbijt
Vervoer: eigen (ongeveer 4 uur vanaf Utrecht)
Prijs: €79 per persoon

Check deal