Vermaak voor het hele gezin in Europa-Park

Vermaak voor het hele gezin in Europa-Park
€190
20 januari 2017, 09:18

Ben jij een echte pretpark-liefhebber? Dan moet je een keer in Europa-Park zijn. Dit is niet alleen het grootste attractiepark van Duitsland, maar ook het op één na best bezochte pretpark van Europa. Je hebt al 2 dagen entree en 3 dagen verblijf voor €190 per persoon!

Europa-Park wint prijs na prijs en scoort op beoordelingssites als Zoover hogere cijfers dan veel andere bekende pretparken. Al drie jaar op rij is het park tijdens de Golden Ticket Awards in Amerika uitgeroepen tot het beste pretpark ter wereld, waarbij het park vooral geroemd wordt om de grote variatie qua attracties voor jong en oud, het uitgebreide showprogramma van 23 uur per dag en de perfecte thematisering.

In Europa-Park maak je in een dag een reis door maar liefst 14 Europese landen. Wandel van een Grieks havenstadje via Italië naar een Zwitsers bergdorp. En maak op dezelfde dag kennis met de kleurrijke houten huizen, Noorse staafkerken en heerlijke visrestaurants van Scandinavië. Ga vervolgens richting Frankrijk waar de geur van overheerlijke crêpes en warme baguettes je tegemoet komt. In 'Frankrijk' staat ook één van hoogste achtbanen van Europa: de Silver Star. En natuurlijk is ook Nederland goed vertegenwoordigd: in de attractie “Piraten in Batavia” maak je een overval mee van zeerovers op een vreedzame kolonie. In totaal vind je in Europa-Park meer dan 100 attracties en shows.

Dat Europa-Park echt een pretpark is voor de hele familie, blijkt uit het zeer gevarieerde aanbod aan attracties. Naast de vele uitdagende attracties en achtbanen vol spanning en sensatie, kunnen de jongste bezoekers namelijk hun hart ophalen in het Sprookjesbos. Hier staat onder ander de Sprookjesbioscoop, waar je naar de film kunt gaan met Ed Euromaus. Verder is het hier heerlijk ravotten in het grote avonturenpaleis met gigantische glijbanen en klimrekken en genieten ouders en kinderen samen van onder meer de nieuwste 4D-film in de Magic Cinema.

Het Camp Resort ligt naast Europa-Park en binnen zo'n 5 minuten loop je naar de ingang van het attractiepark. De camping is ingericht als een oude plek uit het Wilde Westen, waar je je net voelt als Winnetou of Old Shatterhand. Boek je deze deal, dan verblijf je 3 dagen (2 nachten) in de tipi-tent. Deze is voorzien van verwarming, stopcontact, elektrische verlichting, wifi, bedden, matrassen, lakens en een kussen. Het enige wat jullie nog mee moeten nemen, zijn een slaapzak en wat handdoeken!

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 01-04-2017 (3 dagen)
Vervoer: eigen
Prijs: €190 per persoon
Inclusief: 2 overnachtingen en 2 dagen entree

Check deal