3 kerstmarkten voor de prijs van 1

3 kerstmarkten voor de prijs van 1
€129
03 november 2016, 11:28

Ben jij ook zo'n liefhebber van kerstmarkten? Bij ons kun je nu een gecombineerde reis boeken die kerstmarkten in maar liefst drie landen aandoet! Je komt in Luxemburg, Metz en Trier en bezoekt hier de beroemde en gezellige kerstmarkten. En dat voor maar €129!

Deze reis is prima verzorgd. Bij de prijs van €129 per persoon zit namelijk heel veel inbegrepen: twee keer ontbijtbuffet, twee overnachtingen en vervoer in een luxe touringcar. De chauffeur is tevens je reisleider en weet over iedere plek wat interessants te vertellen en de juiste plekjes te vinden. Hieronder kun je een korte beschrijving van het programma lezen.

DAG 1 Luxemburg

Vanaf het verzamelpunt rijde je naar Luxemburg. Op de grote kerstmarkt in het centrum van de stad en de kleinere Sint-Niklaasmarkt vind je alle klassieke elementen van een gezellig kerstmarkt; versierde kerstbomen, sfeervolle kraampjes met mooie kerstgeschenken en vele lichtjes. Daarnaast kun je in het centrum van Luxemburg uitstekend shoppen. Aan het eind van de middag word je naar het hotel in Esch-Belval gebracht.

DAG 2 Metz

Na het ontbijt gaat de bus op weg naar Metz, de hoofdstad van de regio Lotharingen in Frankrijk. De kerstmarkt in Metz is één van de grootste kerstmarkten in Frankrijk. Op de verschillende pleinen vind je talloze traditionele decoraties en versieringen, ambachtswerken en diverse lekkernijen. Metz veranderd tijdens de kerstperiode in een ware lichtstad met duizenden lichtjes.

DAG 3 Trier

Op de laatste dag staat de kerstmarkt van Trier op het programma. Deze kerstmarkt staat bekend als één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. De middeleeuwse Grote Markt en het plein voor de imposante Dom zijn geheel in kerstsfeer ondergedompeld. Naast de mooie kraampjes zijn er optredens van muziekkapellen en het poppentheater. Aan het begin van de middag vertrek je weer richting Nederland.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 16-12-2016 (3 dagen)
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Tourist Class touringcar
Prijs: €129 per persoon

Check deal