Compleet verzorgde rondreis door Kroatië

Compleet verzorgde rondreis door Kroatië
€370
19 januari 2017, 10:49

Vier vakantie in Kroatië! Weet je nooit zo goed welke uitstapjes je allemaal kunt maken, of vind je het eng om in het buitenland te rijden? Dan is een busreis een uitstekende optie. Nu 8 dagen Kroatië voor nog geen €370 per persoon!

Dag 1 en 2: Heenreis en aankomst in Vrsar
Vanaf de verzamelplaats in Nederland, rijdt de bus naar het overnachtingshotel in het zuiden van Duitsland. Onderweg wordt er genoeg gestopt en bij aankomst eet je gezellig met je reisgenoten. De volgende dag vertrekt de bus na het ontbijt richting Kroatië (Vrsar), waar je al tegen de middag aankomt!

Dag 3: Grotten van Postojna
Een van de grootste en mooiste grottenstelsels ter wereld, de grotten van Postojna, bevinden zich in Kroatië. Vandaag kun je ze met eigen ogen bewonderen. Het eerste deel van de tocht door de grotten gaat per trein, waarna je te voet verder gaat onder leiding van een gids. Na dit bezoek rijdt de bus via de toeristische route terug naar het kustplaatsje Lovran, waar je de rest van de dag vrij kan besteden.

Dag 4: Opatija en Mošćenička Draga
's Ochtends ontdek je het toeristische Opatija, een prachtige stad gekenmerkt door tal van imposante, pastelkleurige villa’s en oude hotels. Hier kun je een wandeling maken over het bekende Frans-Jozef pad. Dit unieke wandelpad loopt langs de prachtige kust van Volosko naar Lovran. Je ogen goed de kost gegeven? De dag eindigt in het Middeleeuwse bergdorpje Mošćenička Draga. Vroeger was dit een zeeroversnest, want vanaf hoog op de heuvel hadden ze een goed uitzicht over de zee.

Dag 5: Rovinj en Porec
Een van de bekendste plekken in Kroatië zijn toch wel Rovinj en Porec. Gelukkig staat deze vandaag beide op het programma, zodat ook jij kan zeggen dat je hier bent geweest! Het oude centrum van Rovinj ligt hoog op een schiereiland, omringd door sjieke Venetiaanse huizen. Je verdwaalt hier makkelijk in de ontelbare gezellige, schaduwrijke en smalle steegjes. 's Middags ga je naar Porec, waar je de kans hebt om de Euphrasius basiliek van binnen te zien. Deze prachtige basiliek stamt uit de 6e eeuw en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dag 6: Vrije dag of excursie Pula en Brijuni eilanden
Even een dag uitpuffen van al het moois dat je de afgelopen week hebt gezien? Dat kan vandaag. Of haal je nog even het onderste uit de kan en ga je mee op excursie naar Pula en de Brijuni eilanden?
In Pula zijn veel Romeinse overblijfselen te vinden, waarvan het bekendste bouwwerk het amfi theater is. In de middag gaat de bus naar Fazana, om de oversteek te maken naar de Brijuni eilanden. Ook hier zijn er Romeinse opgravingen te bewonderen, maar ook de zomerresidentie van Tito.

Dag 7 en 8: Terug naar Nederland
Via een mooie route rijdt de bus naar het overnachtingshotel in Duitsland, vanwaar 's ochtends koers wordt gezet naar Nederland.

Dit zijn de details:
2 overnachtingen op de heen- en terugreis in Duitsland
5 overnachtingen in een 2-persoonskamer in Vrsar
7 maal ontbijtbuffet
7 maal diner
1 drankje tijdens het diner in Vrsar (bier, sap of water)
Begeleiding: door chauffeur, tevens reisleider
Vervoer: Comfort Class touringcar voorzien van airco en toilet
Reisperiode: 27-10-2017 (8 dagen)
Prijs: €370 per persoon

Check deal