Bijna 2 weken vakantie vieren op Bali!

Bijna 2 weken vakantie vieren op Bali!
€775
28 februari 2017, 13:51

Op nog geen drie minuten lopen van het bekende strand van Kuta vind je het driesterren Wina Holiday Villa Kuta Bali. Dit typisch Balinees hotel is een oase van rust en je kunt er in juni 12 dagen heen voor maar €775 per persoon!

Op slechts drie minuten lopen van Wina Holiday Villa Kuta Bali, je hoeft alleen even een weg over te steken, vind je het bekende strand Kuta Beach. Hier kun je je dagen prima doorbrengen op het witte zand en aan het blauwe water, terwijl je je verbaasd over de gevaarlijke capriolen van de surfers hier. Dorst gekregen? Aan de strandrand verkopen locals goedkope drankjes. En om de zoveel meter vind je een leuk strandtentje, waar je wat lekkers kunt scoren om je maag te vullen. Geen zin om een dag op het strand te hangen? Bij het hotel zijn ook twee prima zwembaden en een kinderbad te vinden, compleet met zonneterras en ligbedden. Aan de achterkant van het hotel ligt Poppies Lane. Poppies Lane is dé bekende uitgaansstraat van Kuta, met leuke bars, restaurants en souvenirwinkeltjes. Het echte centrum ligt 1,5 kilometer verderop. Wil je hierheen? Dan kun je gebruik maken van de gratis shuttlebus service van het hotel.

Er zijn ruim 180 kamers in Wina Holiday Villa Kuta Bali aanwezig. 's Morgens kun jij op je kamer een verse kop koffie of thee zetten en hiervan genieten op je terras of balkon, terwijl je partner alvast onder de douche springt. Het belooft weer een prachtige dag te worden, dus de airco kun je alvast instellen op de gewenste temperatuur als jullie vanavond weer thuiskomen. Even aan het thuisfront laten zien hoe goed jullie het hebben? Dat gaat binnen een seconde via de gratis WiFi. Als jullie allebei gedoucht zijn, kun je in de Lagenda Malaysian Food Garden genieten van een internationaal ontbijt (of lunch of diner). Is het al avond? Dan bestel je bij de poolbar een lekkere cocktail.

Je kunt op Bali meer dan alleen genieten van zon, zee en strand! Het eiland staat vol met prachtige, mystieke tempels, maar ook de natuur is er bijzonder. Aan de westkust ligt Pura Tanah Lot, een Balinese tempel. Het gebouw ligt in zee boven op een rots. Bij laag water is de tempel net wel, of net niet met droge voeten te bereiken over een zanddam (wantij) van zo'n twintig meter lang. Op het toegankelijke deel is een 'grot' met een magische bron: er komt namelijk zoet water uit deze bron, terwijl de tempel in zee ligt.

De Gunung Batur is een actieve vulkaan bij het Baturmeer (Danau Batur). De Gunung Batur is 1717 meter hoog en je kunt vanaf diverse plekken de vulkaan beklimmen. Eenmaal aan de top, heb je een prachtig uitzicht. Het meer zelf is ook een mooie attractie. Via ondergrondse rivieren stroomt er water van Danau Batur naar andere plekken op het eiland. Het meer is o.a. belangrijk voor de irrigatie van andere delen van Bali.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 30-05-2017 (12 dagen)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Emirates
Tussenstop: Geen
Prijs: €775 per persoon

Check deal