Costa de Lisboa met huurauto, vlucht en verblijf

Costa de Lisboa met huurauto, vlucht en verblijf
€283
18 november 2016, 13:45

De Costa de Lisboa ligt in Portugal en is zoals de naam al doet vermoeden het kustgebied van de hoofdstad Lissabon. En wij hebben nu toch een mooie deal voor je gevonden: een privéhuisje met zwembad, retourvlucht en huurauto voor maar €283 per persoon!

Je kunt hier heerlijk relaxen tijdens een strandvakantie en tegelijkertijd de wereldstad Lissabon bezoeken. De Costa de Lisboa wordt voornamelijk gevormd door imposante rotsformaties en uitgestrekte zandstranden met mondaine steden, sprookjesachtige dorpjes en mooie kustplaatsen. Het binnenland is een bosrijke omgeving vol eucalyptus bomen, esdoorns, kurkeiken, varens en kastanjes. Ook de rivier de Taag loopt dwars door de streek. In de eerste helft van de twintigste eeuw was dit stukje kust een toevluchtsoord voor de adel en beroemdheden. Zij lieten hier vele paleizen, kastelen en buitenhuizen bouwen. De Costa de Lisboa is daardoor ook een cultureel pareltje!

Je verblijft tijdens deze vakantie in een van de vijf huisjes op Quinta dos Junquerios. Het complex is omgeven door door een bloeiende tuin en overal waar je kijkt heb je een adembenemend uitzicht. Het dorpje Azoia ligt even verderop, hier kun je een hapje eten en slenteren door de schaduwrijke straatjes. Met vijf huisjes op 40 hectare land heb je vanzelfsprekend een zee aan ruimte. De meeste appartementen staan los van elkaar en hebben een eigen terras met zitje. De appartementen liggen tussen de bergen van Sintra en de zee. Ze zijn gerenoveerd en ingericht in Portugese stijl. Tijdens je verblijf hier kun je gebruikmaken van het zwembad, een kleine speeltuin, kinderzwembad en een spelletjeskamer. Houd er wel rekening mee dat er op het terrein van Quinta dos Junqueiros veel hoogteverschil is en niet alles is afgeschermd met hekken. Er zijn BBQ-voorzieningen, dus je haalt aan de kust een vers visje die je ‘s avonds zelf op de barbecue legt, mét prachtig uitzicht.

Als je deze deal boekt, hebt je ook de beschikking over een huurauto! Je kunt dus onbezorgd de omgeving verkennen en een dag naar Lissabon. Sfeervolle pleinen, warmte, heerlijk eten, de Portugese fado die overal klinkt... Zie jij het al voor je? En na een dag intensieve sightseeing, strijk je neer naast het zwembad. De warme zon op je gezicht, een duik in het koele water. En als je je omdraait om nog even te genieten van het uitzicht op zee, bedenk je je dat je nog lang niet naar huis hoeft.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 03-04-2017 (4 dagen)
Luchthaven: Eindhoven
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €283

Check deal