Intieme all-inclusive cruise langs de Turkse, Egeïsche kust

Intieme all-inclusive cruise langs de Turkse, Egeïsche kust
€620
25 januari 2017, 10:51

Wil je echt eens wat anders doen op je vakantie? Vier deze dan aan boord van een Turkse gület en maak een schitterende cruise langs de Egeïsche kust. Dat kan al voor nog geen €620 per persoon, en dat inclusief vluchten, transfer en verblijf op een gület op basis van all-inclusive!

Een gület is een 100% houten motorjacht, traditioneel gebouwd voor cruises langs de kusten van de rustige Egeïsche en Middellandse zeewateren. Deze jachtboten zijn gebouwd om op het dek te leven gedurende de cruise en maximaal van de omgeving en natuur te genieten. Aan boord is er een breed dek met plek om te zonnen en een binnen- en buiten eetplaats. Vanaf zee kun je zo optimaal te genieten van al het moois dat Turkije te bieden heeft. Bezoek mooie dorpjes, afgelegen en gezellige baaitjes en authentieke vissersdorpjes waar de tijd lijkt stil te staan.

De boot is tussen de 19 tot 26 meter lang en je hebt dus maar beperkte ruimte aan boord. Dat is uiteraard ook de charme van deze vaarvakantie. De hutten zijn tussen de 5 en 8m2 en hebben een 2-persoonsbed, een raampje, een kleine douche met toilet en een kleine kledingkast. Er zijn maximaal 6 tot 8 hutten. Aan boord zijn een kok, een matroos en een kapitein aanwezig om je te verwennen en je de mooiste plekjes laten zien.

Iedere dag op de gület ziet er anders uit. De ene dag breng de kapitein je naar een intieme baai om heerlijk te genieten van de Turkse zon, het koele water en een goed boek, dan weer breng je tijd door in een oud Byzantijns dorp met historische ruïnes. Tijdens deze cruise krijg je echt een goed beeld van het Turkse landschap en de cultuur, maar krijg je ook de gezellige toeristische drukte mee. En hoe bijzonder is het om 's ochtends je ontbijt te eten, terwijl de zeewind door je haren wappert en de kustlijn langs je scheert?

De door ons genoemde prijs, is een vakantie op basis van all-inclusive. Dat betekent dat ontbijt, lunch, diner, selectie (lokale) alcoholische en alcoholvrije drankjes en tijdens theetijd koffie/thee en koekjes inbegrepen zijn. Verder is de prijs inclusief de huur van snorkels, flippers en visspullen. Dit wordt de meest luxe, onbezonnen en complete vakantie die jij ooit hebt meegemaakt!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 12-05-2017 (8 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €618,50 per persoon

Check deal