Supergoedkoop naar de kust van Kroatië

Supergoedkoop naar de kust van Kroatië
€249
23 november 2016, 11:10

Kroatië is tegenwoordig een geliefd vakantieland. Niet zo gek ook: prachtige natuur, heerlijk eten, sfeervolle dorpjes en een lange, gevarieerde kustlijn. In juni kun je er al 8 dagen voor €249. Incl. vlucht, transfer en verblijf. TOPdeal!

Ivana is een kleinschalig appartementencomplex met slechts 23 appartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen. Het complex wordt gerund door een gastvrije familie en ze doen hun werk uitstekend: op diverse beoordelingssites worden de moderne appartementen namelijk geroemd om hun ruimte en netheid. Wifi is gratis in je appartement, dus ook het thuisfront kan op de hoogte blijven van alle uitstapjes. Het gezellige centrum van Baska Voda (Dalmatië) ligt op slechts 500 meter afstand. Baska Voda is niet groot, maar je vindt er genoeg leuke bars en restaurants. 's Avonds kun je er heerlij langs de boulevard struinen, waar eigenlijk altijd wel leuke kraampjes staan. En ook het strand bevindt zich niet ver van Appartementen Ivana, je hoeft er maar zo'n 500 meter voor te lopen!

Baska Voda is een prima locatie voor een diverse vakantie. Je kunt ervoor kiezen om gewoon lekker te genieten van de zon, de zee en de relaxte sfeer van Dalmatië. Maar je kunt ook naar de mooie stad Split, die zo'n 70 kilometer verderop ligt (hier vind je trouwens ook het vliegveld). Split is de grootste en belangrijkste stad in Dalmatië. De havenstad ligt op een klein schiereiland in de Adriatische Zee en is een belangrijke economische en toeristische transitstad. Nog steeds wordt het hart van de stad gevormd door het immens grote Romeinse paleis van Diocletianus. Er zijn nu winkels, huizen, markten, kerken en diverse eetgelegenheden gevestigd in dit gebouw uit de 4e eeuw! De stad heeft overigens lang onder Venetiaans bewind gestaan, waardoor er nog steeds een Italiaans sfeertje hangt.

Het appartementencomplex ligt aan de voet van het natuurpark Prirode Biokovo. Hier kun je genieten van de ongerepte natuur in de bergen. Volg een van de prachtige en zorgvuldig uitgezette wandelroutes en geniet van het uitzicht. Je komt hier ook heel aparte huisjes van stenen tegen, waarvan eigenlijk niemand weet wanneer en door wie deze zijn gebouwd. Daarnaast is er een prachtige botanische tuin te vinden, die uitkijkt over zee.

Weet jij al wat je gaat doen tijdens deze vakantie?

Dit zijn de details:

Reisperiode: 04-06-2017 (8 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Small Planet Airlines
Tussenstop: Nee
Prijs: €249

Check deal