Wintersporten in Les Deux Alpes

Wintersporten in Les Deux Alpes
€100
29 november 2016, 09:53

Wilde je nog een weekje op wintersport in januari? Dat hoeft helemaal niet veel te kosten! Voor nog geen €100 per persoon zit je 7 dagen in de appartementen van Les Deux Alpes 1800, in Frankrijk. En het grootste pluspunt: er is een directe verbinding met het skigebied d.m.v. een stoeltjeslift.

Het skigebied van Les Deux Alpes is het gehele jaar geopend. 's Zomers kan er namelijk worden geskied op de gletsjer. De gletsjer is in de zomer te bereiken met behulp van de Jandri Express. Deze gondellift start in het dorp op 1650 meter en gaat in de zomer rechtstreeks naar 3130 meter. Vanaf hier is het mogelijk om met sleepliften of een funiculaire de gletsjer te betreden. Je staat dan op 3600 meter hoogte! In de winter is het skigebied nog veel groter en worden door 63 liften zo'n 200 km aan skipistes ontsloten.

De appartementen waar je verblijft zijn simpel, maar comfortabel ingericht. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Afhankelijk van de grootte, heb je in ieder geval de beschikking over een woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank, een goed uitgeruste kitchentte en en badkamer. De grotere appartementen hebben ook een open slaapgedeelte met stapelbedden en een balkon.

Het complex ligt in het stadje Les Deux Alpes, op zo'n 500 meter van het centrum. Stap je je appartement uit, dan sta je meteen in een voetgangersgebied. Je vindt hier o.a. een skischool, supermarkt, bakkerij en verschillende restaurants. Als er voldoende sneeuw ligt, mag er zelfs geskied worden! Je kunt dus vanaf je voordeur tot de lift op je skies op weg naar de piste. Ideaal!
's Avonds geniet je in een van de barretjes in het centrum van de apres ski, of drink je nog wat in de bar van het complex. Is het een dag slecht weer of heb je gewoon geen zin om de berg op te gaan? Dan kun je in het complex een potje squashen, biljarten of bowlen. Gezellig!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 07-01-2017 (7 nachten)
Vervoer: eigen
Prijs: €100 per persoon

Check deal