Spotgoedkoop naar het altijd zonnige Gran Canaria

Spotgoedkoop naar het altijd zonnige Gran Canaria
€430
23 september 2016, 11:26

Een subtropisch klimaat zonder temperatuurwisselingen. Ja dat heb je goed gelezen! Op de Canarische Eilanden is het gewoon áltijd lekker weer. Als het in november in Nederland grijs, grauw, koud en nat is – zit jij voor maar €430 per persoon 7 dagen op Gran Canaria. Inclusief vlucht, transfer en verblijf.

Je verblijft in het viersterren-hotel Sunprime Atlantic View. De kamers zijn ingericht met hip, Scandinavisch design en er is zelfs een wellness centrum aanwezig! Na het bubbelen en de massages kun je nog een duik nemen in een van de twee zwembaden of aan je bikinibody werken in de fitnessruimte.

Gran Canaria is het populairste eiland van de Canarische Eilanden. Omdat er op het eiland een zeer aangenaam klimaat heerst zijn het vooral liefhebbers van strand, zon en zee die dit eiland bezoeken. Je hotel staat in Playa del Inglés, dat bekend staat om het uitgebreide uitgaansleven. In alle winkelcentra vind je kroegen, maar je kan ook los in een van de disco's, stripclubs of karaokebars. Bekende gelegenheden zijn het Heineken Café en het CC Plaza. Naast Plaza ligt de wereldberoemde Pacha club, waar je minstens een keer in je leven gefeest moet hebben.

Ben je toe aan wat rust? Laat dan de drukke badplaatsen achter je om een heel ander Gran Canaria te zien. Het eiland heeft een bergachtig landschap met grote variatie in subtropische flora en fauna te bieden. Indrukwekkende bergpartijen en diepe valleien vormen een fraai samenspel, een genot om er met de auto of fiets doorheen te rijden! Gran Canaria barst van de sfeervolle dorpjes waar je op rustige dagen zomaar de enige toerist kunt zijn die daar rondloopt. Settle jezelf op een terrasje met een café solo of een verfrissend biertje en geniet van je omgeving.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 27-11-2016 (7 dagen)
Luchthaven: Onbekend
Luchtvaartmaatschappij: Onbekend
Tussenstop: Nee
Prijs: €430 (retour)

Check deal