De mooiste zonsondergangen vindt je op Santorini!

De mooiste zonsondergangen vindt je op Santorini!
€368
16 november 2016, 13:40

Als je een Griekenlandliefhebber vraagt wat zijn of haar favoriete eiland is, zul je heel vaak Santorini voorbij horen komen. Dit eiland is de thuisbasis van de beroemde foto met de witte huizen en blauwe daken. In mei ga je hier al voor €368 per persoon heen, inclusief vlucht, transfer en verblijf!

Volgens velen zijn zonsondergangen nergens mooier dan op Santorini. Vooral in het hoofdstadje Thira blijven op een mooie avond veel mensen kijken hoe de zon langzaam achter de horizon verdwijnt. Thira ligt hoog boven de vulkaankrater Caldera. Deze vulde zich zo’n 3500 jaar geleden met zeewater na een hevige uitbarsting. Wil je het stadje bezoeken? Een leuke ervaring is om dit per boot te doen. Een nadeel is wel dat je een flink aantal trappen vanuit de haven naar boven moet beklimmen. Maar geloof ons; dat is het waard! Want die typische Cycladensfeer wordt tijdens een zonsondergang in Thira nog eens versterkt door de charmante smalle steegjes met witgekalkte huisjes en kapelletjes.

Imerovigli is een ander plaatsje hoog boven de vulkaankrater Caldera. Het is een stuk kleiner, maar zeker niet minder aantrekkelijk. De meest geliefde stranden van het eiland liggen bij de badplaatsen Perissa en Kamari en zijn zwart. Ook dat heeft alles te maken met de vulkanische oorsprong van de dit prachtige eiland.

Als je deze deal boekt, verblijf je in het appartementencomplex Villa Athanasia, in het dorpje Perissa. Het zijn basic kamers, maar je hebt wel alles wat je nodig hebt. Denk hierbij aan een airco als het echt heet wordt en een kitchenette waar je zelf heerlijke ontbijtjes in elkaar kan flansen. Want voor het diner moet je eigenlijk naar Perissa. Je vindt hier heel veel gezellige taveernes, beach bars, restaurants, bars, en discotheken. Ideaal voor een avondje uit!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 08-05-2017 (8 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Tussenstop: Nee
Prijs: €368 per persoon

Check deal