De mooiste kerst van je leven

De mooiste kerst van je leven
€579
14 oktober 2016, 12:45

Bij Kerst denk je aan sfeervol verlichte stadjes en straten, sneeuw, kerstbomen, glühwein, lekker eten vooral gezelligheid. Wil je dit jaar gegarandeerd zijn van een geslaagde kerstperiode? Dan hebben wij de oplossing voor je: ga gewoon op een 7-daagse Kerstreis langs de Moezel. Dat kan al voor €579 per persoon, all inclusive!


Als je deze deal boekt, vier je dit jaar kerst in Moezelgebied. Deze reis is compleet verzorgd. Dat betekent dat je met die €579 heel veel krijgt! Zo verblijf je 6 nachten in het mooie hotel Erica, dat vlak bij Cochem ligt. In het restaurant wordt je dagelijks verwend met een uitstekend ontbijtbuffet, lunch en een afwisselend 3 gangen keuze diner. ‘s Avonds hoef je je niet terug te trekken op je kamer, want er is regelmatig vertier en entertainment. Heb je geen zin in live entertainment? In de bar-lounge kun je gebruik maken van onder andere biljart, darts, een huisbioscoop met Fox Sports en de infotheek. Zelfs de koffie is tijdens je verblijf gratis!

Naast een all-inclusive verblijf in hotel Erica, krijg je nog meer! Want de zeven dagen dat je in het Moezelgebied blijft, staan bol van de activiteiten. Zo breng je een bezoek aan de bekende wijnstadjes Cochem en Boppard, ga je genieten van de kerstsfeer op de ondergrondse kerstmarkt in Traben-Trarbach, neem je een kijkje in de Romeinse stad Trier en het prachtige klooster van Maria Laach. Kortom, een kerstreis om niet snel te vergeten!

Elke dag stap je met je medereizigers in de luxe touringcar en wordt je naar de plek van bestemming gebracht. De chauffeur is tevens de reisleider en weet over elke bezienswaardigheid ontzettend veel te vertellen. De steden en plekken die je bezoekt kun je natuurlijk ook gewoon op eigen houtje verkennen! 's Avonds bij terugkomst in het hotel, staat er al een lekker diner klaar. En op beide kerstdagen wordt er natuurlijk iets speciaals georganiseerd.Tijdens deze reis hoef je helemaal nergens over na te denken en ga je ontzettend veel zien en doen. Zo'n mooi cadeau heb je tijdens Kerst nog nooit aan iemand gegeven!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 22-12-2016 (7 dagen)
Opstapplaatsen: door heel Nederland
Vervoer: Comfort Class touringcar
Prijs: vanaf €579 per persoon

Check deal