Laat al je zorgen varen op Chersonissos

Laat al je zorgen varen op Chersonissos
€481
13 oktober 2016, 15:43

Brrr... het begint koud te worden in Nederland. Tijd om je koffers in te pakken en deze lastminute te boeken! Jij vliegt namelijk volgende week (21 oktober) voor €481 naar Chersonissos, Kreta voor een heerlijk ontspannen zonvakantie.

Een lastminute naar het Glaros hotel op Kreta, Chersonissos is echt genieten. Het hotel is modern en luxe ingericht, zodat je een echt vakantiegevoel krijgt. Neem plaats op het loungeterras aan zee en laat al je zorgen varen. Bestel een lekker drankje, laat de wind door je haren waaien, begraaf je voeten in het zand. Ontspannen. Het ontbreekt je aan helemaal niets tijdens deze vakantie. Het hotel is namelijk minimaal als halfpension te boeken. Van een lekker ontbijt ben je dus sowieso verzekerd. Maar waarom niet meteen all-inclusive boeken? Dan hoef je echt nergens meer aan te denken en kan je je dagelijkse sores compleet loslaten. Niet koken, niet op zoek naar een goedkoop én lekker restaurantje. Klinkt goed toch? s Avonds kun je vanaf het terras genieten van een mooie zonsondergang met het geruis van de zee op de achtergrond. En als klap op de vuurpijl serveren ze hier heerlijke typisch Griekse lekkernijen.

Voor wie wel graag buiten de deur eet: goed nieuws. Je bent in een mum van tijd in het gezellige centrum van Chersonissos. Hier vind je ontelbare barretjes, restaurants van iedere keuken die je je maar kan bedenken, clubs en ga zo maar door. Na het eten maak je een lekkere wandeling langs de boulevard, om even uit te waaien (en uit te buiken). Neem plaats op een bankje, ga zitten en bedenk hoe fijn het hier wel niet is.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je op een gegeven moment wel iets anders wilt zien dan het strand. Ook dan kom je hier aan je trekken! Vanaf 67 voor Christus behoorde Kreta namelijk tot het Romeinse Rijk en nam Chersonissos een belangrijke functie in als haven. Hierdoor zijn er vele archeologische vondsten uit deze tijd, zoals de restanten van een aquaduct en een fontein. Wil je ook wat van de Griekse cultuur mee krijgen? Het oude gedeelte van Chersonissos ligt wat hogerop en je vindt hier nauwe steegjes, terrassen overdekt met olijfbomen en mooie, witgepleisterde huizen.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 21-10-2016 (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €481 per persoon

Check deal