Deze parel in Europa is super up-and-coming

Deze parel in Europa is super up-and-coming
€276
31 maart 2016, 09:57

Kroatië bewijst zich steeds meer. Het is een prachtig land en zeker de moeite waard om te bezoeken. Ik zie de laatste jaren steeds meer mensen die naar Kroatië op vakantie gaan, maar er zijn er ook nog velen die totaal geen benul hebben wat ze missen op het moment dat ze dit land overslaan. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een top deal!

Met deze deal kun je er nog net even tussenuit voordat de zomerdrukte gaat beginnen. Je kunt optimaal genieten, vanuit dit hotel in Brela op basis van logies en ontbijt, met fantastische zwembaden en de mooie omgeving. 

Trek er ook wat dagje op uit. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige watervallen, neem de adembenemende natuur in je op. Neem een duik in de vele wateren die deze natuur rijk is en kom terug als een ontspannen, verrijkt mens. We hebben allemaal wel eens wat tijd nodig om tot rust te komen toch? Dat kan hier meer dan prima. In één woord; genieten! Vergeet niet een vlucht te selecteren, wanneer je dit hotel wilt boeken in mei! Je vliegt het meest voordelig vanaf Schiphol. 

Een allerlaatste tip van mij; pak de auto en maak er een roadtrip van! Je ziet zoveel meer en Kroatië ligt echt niet zo ver weg van Nederland. 

Dit zijn de details:
Reisperiode: begin juni (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: Lufthansa
Tussenstop: afhankelijk van de keuze van jouw vlucht
Prijs: vanaf €276 per persoon, zonder vlucht

Check deal