Vanuit je appartement in Trogir (Kroatië), zo de zee in

Vanuit je appartement in Trogir (Kroatië), zo de zee in
€528,50
11 april 2017, 09:38

Kroatië is tegenwoordig geen 'aparte' bestemming meer, maar een volwaardig vakantieland. Je vindt er luxe verblijven, prachtige natuur, kristalheldere zee en heerlijk eten! Deze 8-daagse vliegreis naar Dalmatië kost je nog geen €530 per persoon! Snel boeken dus.

Appartementencomplex Belvedere ligt in het dorpje Trogir, in de Kroatische streek Dalmatië. En het is hier een plaatje! De stacaravans en appartementen bevinden zich direct aan zee, waardoor je vakantiegevoel iedere ochtend bij het ontwaken een nieuwe boost krijgt. Moet je je eens voorstellen: nadat je je hebt aangekleed, zet je eerst een lekkere kop koffie, Deze drink je in stilte op je terras, genietend van het uitzicht en de opkomende zon over de zee. Hierna zet je de ontbijtspullen voor de rest van het gezin klaar en met zijn allen beginnen jullie de dag met dit magnifieke uitzicht. Kan niet beter toch?

Na het ontbijt sta je voor een aantal keuzes: breng je de dag door aan het mooie zwembad, met daaromheen het zonneterras dat ook al zo'n schitterend panorama biedt op de zee? Of zet je een paar stappen verder en spreid je je handdoekje uit op het (kiezel)strand? Laat jezelf opwarmen door die heerlijke Kroatische zon en af en toe neem je een frisse duik in het zee- of zwembadwater. Als je dorstig of hongerig bent geworden, kun je bij de beachbar van alles bestellen om in je behoeftes te voorzien. Na een dag nietsdoen geen zin om nog in de keuken te staan? Er zijn 2 restaurants op het complex gevestigd en nog eens twee andere bars. Jij vermaakt je 's avonds wel!

Het centrum van het stadje Trogir ligt ongeveer 5 kilometer verderop, maar in de directe omgeving van het complex vind je al enkele winkeltjes, restaurants en bars.

Verschillende periodes in de geschiedenis hebben hun sporen achtergelaten in Trogir: prehistorische overblijfselen, klassieke kunst, oude christelijke en oude Kroatische kunst zijn hier versmolten, en zorgen voor een prachtig aanzicht. Eigenlijk is Trogir een groot stadsmuseum, waarin ook nog eens het best bewaarde romaans-gotische complex van Centraal-Europa staat. De middeleeuwse kern is omgeven door muren, en omvat een bewaard kasteel met toren, verschillende woningen en paleizen. Het groene landschap rondom Trogir is een andere reden dat er steeds meer mensen hier vakantie komen vieren: deze kenmerkt zich door de groene vegetatie, verschillende eilandjes, rots- en kiezelstranden.

Kortom: er is geen reden om deze vakantie niet te boeken!

Dit zijn de details:

Reisperiode: 17-06-2017 (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Small Planet Airlines
Tussenstop: nee
Prijs: €528,50 per persoon

Check deal