Vergaap je aan de Franse pracht en praal in de Loire-vallei

Vergaap je aan de Franse pracht en praal in de Loire-vallei
€437
20 oktober 2016, 10:59

Wil jij ook altijd ieder kasteel bezoeken dat je tegenkomt tijdens je vakantie? Dan moet je echt even deze deal checken. Je kunt namelijk een 8-daagse rondreis langs de kastelen van de Loire, Frankrijk boeken voor maar €437 per persoon! En dat is dus inclusief hotels en entree. Stap NU in de auto en ga!

Met een lengte van 280 km is de Loire-vallei één van de bekendste UNESCO Werelderfgoederen in Europa. Langs de Loire staan tal van prachtige kastelen waar de historie van lang vervlogen tijden nog steeds aanwezig is. Deze autorondreis brengt je naar bekende kastelen zoals Amboise, Chenonceau, Villandry en Chinon. Hier kom je alles te weten over de wereldberoemde bewoners van deze kastelen: Jeanne d’Arc, Leonardo da Vinci en Catherine de Medici. Dwaal door de paleistuinen, vergaap je aan de pracht en praal waar men zich vroeger mee omringde. Verdiep jezelf in de roerige tijden van de Middeleeuwen en de rijke bloeiperiode van de Renaissance die daarop volgde. Deze autorondreis is er een om nooit te vergeten. Alles is al geregeld en toch kun je de dagen zo indelen als je zelf wilt. Vrijheid én zekerheid, dat geeft pas een lekker gevoel op vakantie.

Het zou veel te veel ruimte kosten om al het moois dat je tijdens deze rondreis gaat zien, te beschrijven. Het komt er in ieder geval op neer dat alle kastelen hun eigen charmes hebben. Chamerolles wordt geroemd om de prachtige tuinen, Chambord is een schoolvoorbeeld van de Franse Renaissance en telt maar liefst 400 kamers, Blois staat bekend om het aantal vorsten dat er heeft gewoond en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het fijne tijdens deze reis is, in tegenstelling tot busreizen, dat je niets op een gezet tijdstip hoeft te doen. Vrijheid blijheid!

Natuurlijk kom je tijdens deze rondrit ook prachtige, rustieke dorpjes tegen. Stap vooral lekker vaak uit om een kijkje te nemen en wat te eten bij een typisch Frans restaurantje. Vergaap jezelf aan de rijkdom van de Franse Renaissance die in deze dorpjes naar voren komt en maak foto's van de sprookjesachtige vakwerkhuizen. Je voelt je tijdens deze vakantie op en top in het buitenland.

Alle hotels die je tijdens deze reis aan doet, zijn speciaal geselecteerd en voldoen allemaal aan een twee- of driesterrenconcept. Ieder verblijf is standaard op basis van logies en ontbijt, je hoeft 's morgens dus niet op zoek naar de lokale bakker voor een goede start van de dag. 's Avonds dien je wel zelf voor een diner te zorgen, maar eigenlijk maakt dat een vakantie alleen maar leuk. Lekker struinen langs verschillende restaurantjes en je verlekkeren aan de Franse menukaarten. En op die manier kun je het ook zo bont maken als je zelf wilt! En eerlijk is eerlijk, als je voor €439 per persoon 7 nachten kunt slapen, ontbijten en kastelen bezoeken, hou je nog wel wat over voor een lekker avondmaal. La bonne vie!

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 01-03-2017
Vervoer: eigen
Verblijf: hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt, entreegelden incl.
Prijs: €437 per persoon

Check deal