Ga voor een bodemprijs chillen in Mexico

Ga voor een bodemprijs chillen in Mexico
€699
29 maart 2016, 14:21

Vertrek 19 mei a.s. met z'n tweeën voor 9 dagen naar Mexico en verblijf op basis van Ultra All Inclusive. Je kunt je portemonnee dus eigenlijk thuis laten, want dit RIU-resort zorgt ervoor dat je niets te kort komt waneer je deze geweldige actie boekt!

 

 

Het strand ligt wel iets verder van het resort af, maar daar is een busshuttle voor, om je toch snel van en naar het strand te brengen. Ga duiken in de heldere zee, geniet van de warme zonnestralen. Snorkelen tussen de gekleurde vissen en cultuur snuiven bij eeuwenoude Maya tempels, een beetje cultuur en een beetje relaxen. Ideale combinatie van twee dingen die je op vakantie vaak doet. 

Ik heb de foto's gezien en ik zou het wel weten als ik in mei nog even weg zou kunnen. Mexico staat stiekem hoog op mijn bucketlist, misschien ben ik daarom zo enthousiast. De natuur, de cultuur en alles wat erbij komt kijken is iets wat je meegemaakt moet hebben! Daar twijfel ik niet over! Met verblijf in dit resort zul je sowieso niet tekort komen en kun je optimaal genieten van 9 dagen zon, zee, strand en rust.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 19 mei 2016 (9 dagen)
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Afhankelijk van je vertrekdatum
Prijs: €699 per persoon 

Check deal