8 dagen naar Portugal is goedkoper dan thuisblijven

8 dagen naar Portugal is goedkoper dan thuisblijven
€132
06 oktober 2016, 10:35

Geen regen en wind, maar droge en zonovergoten dagen. Geen kale bomen, maar wuivende palmbomen. Geen mutsen en handschoenen, maar t-shirts en slippers. Klinkt je dit ook als muziek in de oren? Boek dan snel een zonvakantie in december voor maar €132 per persoon naar de Algarve in Portugal!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: een retourtje naar Cabanas, Portugal en 8 dagen verblijven in Appartementencomplex Golden Club voor maar €132. En je krijgt er ook nog een gratis transfer bij. Maar het kan echt! Het complex ligt in een rustige omgeving aan de rand van het vissersdorpje Cabanas. Wil je een dagje naar het strand? Dan neem je eerst het veerpondje, om daarna je handdoekje op het goudgele zand neer te leggen. Geen zin om op pad te gaan? Dan kies je gewoon een ligbedje bij het zwembad uit. Boekje erbij, zonnebril op en je vergeet meteen dat het in Nederland koud, grijs en nat is. Honger gekregen? Je loopt vanaf je appartement zo naar het centrum van Cabanas met diverse barretjes en restaurants.

Al dat relaxen kan misschien een beetje saai worden op een gegeven moment. Dan is een wandeling door het natuurgebied Ria Formosa een leuke activiteit. Ria Formasa is een lagune die bestaat uit een labyrint van zoute moerassen, slikken, schorren, zoutpannen, zandeilandjes en kanalen. Een reeks zanderige eilanden en schiereilanden met lage duinen beschermt het gebied tegen de oceaan. Omdat het directe achterland op sommige plekken een stuk boven zeeniveau ligt, heb je een prachtig uitzicht over de lagune. Deze plek is echt een oase van rust temidden van de toeristische gebieden.

8 dagen chillen in Portugal voor €132 is eigenlijk goedkoper dan thuisblijven. Heb je nog meer nodig om overgehaald over te worden?

Dit zijn de details:
Reisperiode: 05-12-2016 (8 dagen)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €132 per persoon

Check deal