Ontsnap de kerstdrukte met je lief

Ontsnap de kerstdrukte met je lief
€108
13 oktober 2016, 13:41

Ben jij ook iemand die opziet tegen de kerstperiode? Je moet etentjes plannen, familie tevreden houden, de calorieën vliegen eraan... Dan hebben wij de oplossing voor je: ga gewoon een weekje weg! Voor €108 zit je al 7 dagen in een fijn appartementencomplex in Tsjechië.

In plaats van allerlei familie etentjes af te gaan, gaan jij en je lief gewoon lekker een weekje weg! Je zit in het Reuzengebergte in Tsjechië en het hotel ligt direct aan de skipistes. Maar ook voor gewone sneeuwpret kun je hier prima terecht! Ga lekker wandelen, sleeën, hou een sneeuwballengevecht.... Het kan allemaal! En ook als er geen sneeuw ligt, is het een prachtig gebied. Pak bijvoorbeeld de kabelbaan naar het hoogste punt van de Certowa Hora, dat op 1200 meter ligt. En het mooiste van alles: je schoonfamilie is heel ver weg.

Hotel Fit Fun bevindt zich in het gebied Harrachov-Rýžoviště, het begin van een bergachtig gebied vol mooie natuur. Het hotel ligt aan het riviertje Ryzi Potok en zo'n twee kilometer van het centrum van Harrachov. Harrachov is overigens een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes naar Praag, de Mumlava-watervallen, de kristalfabriek of naar het Poolse gedeelte van het mooie Reuzengebergte.

De kamers van het hotel zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht. De echte pluspunten vind je trouwens niet in je kamer, maar in het zeer moderne wellnesscentrum. Na een dagje in de kou kun je hier heerlijk ontspannen en relaxen. Iets wat je tijdens de zoveelste familieruzie tijdens het kerstdiner niet had gekund. Ga lekker zwemmen in het binnenbad, sluit je ogen in de whirlpool, krijg het behaaglijk warm in de sauna of een infraroodcabine, maak gebruik van de ligstoelen in de ontspanningsruimte.En het wordt allemaal nog beter als je af en toe denkt aan die prijs: €108 per persoon... Wij weten zeker dat je nog nooit zo relaxed bent geweest tijdens de kerstperiode.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 19-12-2016 (7 of 8 dagen)
Skipas inbegrepen: nee
Vervoer: eigen
Accommodatie: hotel op basis van halfpension
Prijs: €108 per persoon

Check deal