Rust en ontspanning in het Italiaanse Umbrië

Rust en ontspanning in het Italiaanse Umbrië
€465 (incl. auto, vlucht en verblijf)
23 november 2017, 10:25

Stel je voor; uitgestrekte Italiaanse groende velden. Uitzicht op cypressen en heuvels. Een eenzaam weggetje kronkelt langzaam omhoog. En jij zit op het terras van je authentieke Italiaanse ‘farmhouse’. Een lokale witte wijn in je glas en het verkoelende zwembad met jacuzzi aan je voeten.

Klinkt goed, niet?

Dit kan werkelijkheid worden. Via Elizawashere.com kun je namelijk een appartement boeken bij Le Rondini di Francesco di Assisi. Middenin de natuur, omgeven door het prachtige groene landschap van Umbrië en gelegen vlakbij het eeuwenoude Assisi. Le Rondini di Francesco di Assisi is een prachtige villa met tien appartementen.

Rust en ontspannen

De Italiaan Marco wilde een plek maken waar je vooral tot rust kan komen en waar je niets anders kunt dan ontspannen. En ook niet heel onbelangrijk: kennismaken met het prachtige Umbrië. En dat gaat je ook zeker lukken; plaatsen als Perugia en Assisi liggen direct in de buurt en het Italiaanse landschap ligt voor je open.

Appartementen en complex

De villa is gebouwd in landhuisstijl met authentieke elementen, maar wel modern ingericht en van alle gemakken voorzien. De inrichting is landelijk, de faciliteiten modern en comfortabel. Alle appartementen beschikken over een terras, waarbij je uitkijkt op het grote zwembad met hydromassage. Ook aan de kleintjes is gedacht: op het oneindige grasveld is het heerlijk ravotten en in de speeltuin zijn ze wel even zoet. Bij aankomst krijg je een welkomstpakketje met de belangrijkste benodigdheden voor de eerste dag (water, melk, koffie etc.). De receptie heeft een zitzaal waar je ook van het ontbijt gebruik kunt maken. Het ontbijt kun je ter plaatse bijboeken.

Dit zijn de details:

Reisperiode: vanaf 01-05-2018 (8 dagen)
Vertrek heen: Schiphol – Pisa
Vertrek terug: Pisa – Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: Transavia
Prijs: vanaf €465 per persoon (incl. vliegreis, huurauto en verblijf)

Check deal