Voor weinig geld toch naar de Caraïben

Voor weinig geld toch naar de Caraïben
€589
11 oktober 2016, 13:41

Wil je super graag naar Curacao, maar vind je dat eigenlijk te duur? Dan heb ik de oplossing voor je. Want voor nog geen €600 per persoon vlieg je op en neer naar het eiland Sint Maarten, dat net als Curacao een Caraïbisch eiland is. 9 dagen chillen en slapen in het hotel Sea View Beach. Goedkoper wordt een verre zonvakantie niet!

Het eiland staat bekend om haar groene begroeiing, parelwitte zandstranden en azuurblauw water. Dit is het ideale vakantieparadijs! Je vindt het Sea View Beach hotel in het bruisende Front Street. De naam van het hotel zegt al genoeg: vanuit hier heb je een fenomenaal uitzicht op de azuurblauwe zee en het witte strand. Vanuit het hotel steek je de 5 meter brede boulevard over en je staat met de voetjes in het zand. Dit is een van de maar liefst 37 stranden die het eiland rijk is! Wil je ook wat actie tijdens je vakantie? Dan kun je Rondom Sint Maarten prima duiken en snorkelen. Het koraalrif vormt een prima leefomgeving voor bontgekleurde, tropische vissen. Populaire snorkellocaties zijn te vinden rondom het eiland Tintamarre en bij de eilanden Pinel en Creole Rock. Nog nooit gedoken of gesnorkeld? Je kunt bij verschillende duikscholen een excursie boeken.

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse Sint Maarten en meteen de drukste stad van van het eiland. Dat komt vooral omdat ongeveer driekwart van alle toeristen die het eiland bezoeken per cruiseboot aankomen en in de haven van boord gaan. Philipsburg heeft naast het strand en een mooie wandelboulevard ook een leuk centrum om lekker te shoppen. Vooral in Frontstreet zijn er volop winkels waar je terecht kunt voor kleding, horloges, sieraden, accessoires en allerlei souvenirs. Wil je ook wat mooie foto's schieten? Dat kun je het beste doen in het Caraïbische straatje met vrolijk gekleurde huisjes. Gewoon van het strand genieten? De stad ligt aan een lang zandstrand dat aan de heerlijke Caraïbische Zee ligt.

Sint Maarten is historisch en cultureel een smeltkroes van Europese en Caraïbische invloeden. Dit zie je vooral in de architectuur van het eiland terug. Het eiland stond namelijk oorspronkelijk onder toezicht van Nederland, Spanje en Frankrijk. Nadat de kolonisten weggingen, bestond het grootste deel van de bevolking uit de afstammelingen van slaven. Tegenwoordig is het eiland nog steeds verdeeld in een Frans en Nederlands gedeelte, maar er wordt vooral Engels gesproken. Ben jij al overtuigd van een vakantie naar Sint Maarten? Boeken kan via onderstaande button!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 04-12-2016 (9 dagen)
Luchthaven: Schiphol
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: op de terugreis
Prijs: €589 per persoon

Check deal