Zonvakantie in Mexico, ook jij kan hier nu heen!

Zonvakantie in Mexico, ook jij kan hier nu heen!
€549
16 november 2016, 14:15

Mexico is het favoriete vakantieland van mensen uit Noord-Amerika en dat is ook niet zo gek. Prachtige witte stranden, heldere en blauwe zee, een bruisend nachtleven en niet te duur. Nu kun jij dit ook gaan beleven! Want voor maar €549 per persoon ga jij 9 dagen naar Cancún, inclusief vlucht, transfer en verblijf!

Op zoek naar een Mexicaanse zonvakantie in een levendige omgeving? Hotel Cancun Clipper Club ligt op loopafstand van het bruisende uitgaansgebied van Cancún. Wist je dat de nachtclubs van Cancún tot de beste van de wereld behoren? Er worden spectaculaire lichtshows en optredens gehouden. Cancún dankt haar populariteit aan de vele mooie stranden en is hierdoor tot een van de populairste badplaatsen van Mexico uitgegroeid. Je vindt het centrum van Cancún op ongeveer 9 km afstand van Hotel Cancun Clipper Club.

Nu je toch in een ver land bent, moet je eigenlijk ook wel op ontdekking uit. Op een kwartier rijden van Hotel Cancun Clipper Club vind je namelijk de historische Maya-steden in Zona Arqueologica El Rey. In dit centrum vind je daarnaast tal van archeologische bezienswaardigheden. Nabij Cancún ligt het natuurlijke aquarium van Mexico, het Xel-Ha Park. Schrijf je in voor snuba, wat een combinatie is tussen snorkelen en duiken en in Mexico zeer populair. Zijn de kinderen, of jijzelf, helemaal gek van dolfijnen? Hier kun je met ze zwemmen!

Hotel Cancun Clipper Club beschikt over een aantal faciliteiten, waaronder een zwembad met een swim-up bar. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols voor je klaar. Tevens is er een tennisbaan, waar je alleen ’s avonds een toeslag dient te betalen voor de verlichting. Ook kun je in Hotel Cancun Clipper Club basketballen en kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin. In Ray’s Palapa Restaurant geniet je van een à la carte ontbijt, lunch, diner en andere hapjes en drankjes. Maar je kunt natuurlijk ook aan de slag in de kitchenette van je appartement!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 19-01-2017 (9 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €549 per persoon

Check deal