Romantisch overnachten in een kasteel

Romantisch overnachten in een kasteel
€97
25 januari 2017, 09:58

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje of cadeautje voor Valentijnsdag? Dan hebben wij wat voor je gevonden! Want wat is er nu leuker dan met je lief overnachten in een kasteel? Voor €97 per persoon slaap je 2 nachten in Chateau de la Poste aan de rand van de Belgische Ardennen, inclusief ontbijt.

Château de la Poste ligt aan de voet van de Belgische Ardennen op een 42 hectare groot domein. Dit kasteel geeft een mooi uitzicht op de heuvelachtige vallei met omringende bossen. 's Ochtends worden jullie wakker in de sfeervol ingerichte kamer en de hele dag ligt nog voor jullie. Eerst maar eens genieten van de luxe badkamer en het uitzicht dat je vanuit je hotelkamer hebt. Alleen al hiervoor zou je een nachtje in Chateau de la Poste doorbrengen. Klaar voor de dag? Dan kun je naar beneden om te ontbijten. In de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel heb je echt het gevoel dat je in een soort Engels landhuis met een modern tintje zit. Hertenkoppen aan de muur, glanzende leren banken, maar wel opgeschuurde lambrisering en hippe verlichting. Je hier thuis voelen is geen probleem.

Wat gaan jullie na het ontbijt doen? De Belgische Ardennen is een veelzijdige bestemming voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers. Het gebied heeft prachtige landschappen met heuvels, beekjes en bossen. Meteen als je het hotel uitstapt, kun je meerdere routes lopen. Lekker met z'n tweeën uitwaaien en het normale leven achter je laten. Uitgewandeld? Pak de auto en proef de Belgische sfeer in de gezellige pittoreske dorpjes. Durbey, Bastogne en Rochefort zijn hiervoor prima bestemmingen. Kies een gezellig, warm tentje uit, bestel een lekker donker biertje en geniet van het feit dat jullie in zo'n mooie omgeving zitten.

Dit zijn de details:

Reisperiode: 13-02-2017 (2 dagen)
Vervoer: eigen
Soort: 2-persoonskamer met ontbijt
Prijs: €97 per persoon

Check deal