Weekendje all-inclusive in Nederland!

Weekendje all-inclusive in Nederland!
€107
02 november 2016, 12:54

Je hoeft echt niet ver weg om een leuke vakantie te beleven. Wat dacht je van Valkenburg in Limburg? Je zit er al 3 dagen, all-inclusive, voor maar €107! Een weekend thuisblijven is duurder.

Limburg is al jarenlang een zeer geliefde vakantiebestemming voor veel Nederlanders. En terecht, want met het heuvelachtige landschap waan je je zo in het buitenland. Met name de omgeving rond Valkenburg is ideaal voor een korte vakantie in eigen land. Vanuit het hotel dat loop je direct naar het centrum. Hier vindt je tal van leuke bezienswaardigheden, winkels en musea. Een leuke excursie is een bezoek aan de diverse grotten, die zijn ontstaan door de mergel winning. Mergel is een soort steen die veel in Limburg werd gebruikt bij het bouwen van kloosters en kastelen. Dit mergel werd 70 miljoen jaar (!) geleden gevormd door de kalkskeletten van diverse zeedieren. In die tijd lag er namelijk een tropische zee op de plek van Nederland. Krijg je het een beetje benauwd van grotten? Het is heerlijk ontspannen in Thermea 2000. Dit Nederlandse kuuroord beschikt over binnen- en buitenbassins met warm water uit plaatselijke bronnen, een saunalandschap, faciliteiten voor externe lichaamsbehandelingen, faciliteiten voor fysiotherapie en hydrotherapie en verschillende horecagelegenheden.

Wil je even wat afstand van de bruisende activiteiten in Valkenburg? Eurotel Atlas biedt genoeg mogelijkheden om heerlijk tot rust komen. Je kunt hier sfeervol dineren in het restaurant, iets drinken aan de gezellige bar en in de zomermaanden op het terras genieten van het mooie weer. En natuurlijk zijn de kamers lekker comfortabel en sfeervol ingericht, zodat je in stilte van een boek kunt genieten. Gaan de kinderen mee? Ook zij zullen zich in Eurotel Atlas prima vermaken. Speciaal voor de kleinsten is er namelijk een speeltuin. Een goede tip om met de kinderen te doen: Ga naar de top van de Cauberg met de stoeltjeslift en maak daar een ritje met de rodelbaan. Of bezoek het Sprookjesbos of het pretpark de Valkenier.

Naast een bezoek aan Valkenburg kun je natuurlijk ook richting het nabijgelegen Maastricht of Heerlen gaan. Of wat dacht je van een uitstapje over de grens? Zowel België als Duitsland (Eifel) liggen om de hoek en behoren dus zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je in het mooie Zuid Limburg eindeloos wandelen en fietsen. Kortom: volop mogelijkheden voor een korte vakantie!

Deze deal is op basis van all inclusive. Dat betekent dat je er ontbijt, lunchpakket, diner en drankjes tussen 18.00 en 22.00 uur helemaal gratis bij krijgt!

Dit zijn de details:
Reisperiode: verschillende vertrekdata vanaf 07-11-2016
Vervoer: eigen (ong. 2u vanaf Utrecht)
Prijs: €107 per persoon
Verblijf: all-inclusive, Eurotel Atlas

Check deal