Genieten van de zomerzon

Genieten van de zomerzon
€231
22 maart 2016, 10:09

Wil je voor alle zomerdrukte alvast genieten van heerlijk warme zonnestralen? Ik heb een deal gevonden voor je naar Lanzarote. Spotgoedkoop, al zeg ik het zelf, 8 dagen relaxen op het Spaanse eiland.

Dit kleinschalige bungalowcomplex ligt gunstig en rustig. Je kunt naar het strand Playa Flamingo lopen en ook het centrum van Playa Blanca is op korte afstand. Ben je niet zo'n strandliefhebber? Dan kun je lekker aan één van de twee zwembaden liggen en een boekje lezen. Er is ook een kinderbad voor de allerkleinsten. 

Als je een dagje geen zin hebt om te zonnen en te relaxen, kun je er ook heel goed op uit trekken. Het landschap is door vulkanen minimaal begroeid en voelt als een maanlandschap, maar juist daarom misschien wel indrukwekkend om te zien. Uiteindelijk is het een omgeving die je niet snel tegen zult komen. Ik ben zelf wel erg benieuwd hoe het voelt en hoe je het ervaart.

Ik zeg: Zwemspullen mee, zonnebrand in de tas en ga lekker 8 dagen genieten op dit indrukwekkende eiland bij Playa Blanca. 

Dit zijn de details:
Reisperiode: 12 mei 2016 - 19 mei 2016
Luchthaven: Eindhoven Airport
Luchtvaartmaatschappij: TUIfly
Tussenstop: Nee
Prijs: €231 per persoon

Check deal