Black Friday Uitverkoop! - MEGA goedkope vluchten met RyanAir

Black Friday Uitverkoop! - MEGA goedkope vluchten met RyanAir
Vluchten vanaf €2

In Amerika is het een waar gekkenhuis nu. Black Friday komt er namelijk aan. Black Friday is de vrijdag voor Thanksgiving, waarop winkels, warenhuizen en iedere aanbieder van diensten en spullen echt vette kortingen geeft. En gelukkig voor ons: dit fenomeen is ook naar Nederland overgewaaid!

Ja, we zijn het er mee eens. Nederland is aan het 'Veramerikaniseren'. Halloween is ineens een ding, we maken ons drukker over de verkiezingen daar dan in eigen land, ons Engels lijkt meer op dat van de Amerikanen. En nu dus ook Black Friday. Maar als het om fikse kortingen gaat. Dan vinden wij dat het eigenlijk wel mag!

MEGAKORTINGEN op vluchten van RyanAir

Altijd al die ene stad willen bezoeken? Ga jij graag op citytrips? Dan hebben wij goed nieuws: naar aanleiding van Black Friday gooit RyanAir namelijk honderden vluchten in de uitverkoop! En het beste nieuws: je kunt al enkeltjes boeken VANAF TWEE EURO!

Hotel boeken

Alle bestemmingen waar RyanAir normaal op vliegt, doen mee. Wil je nu meteen je hotel boeken? Bij Booking.com vind je snel een slaapplek die prima past bij jou budget en behoeften. Waar gaan jullie heen? Edinburgh, Dublin, Londen, Berlijn, Praag of toch Barcelona

Dus; praten jij en je lief, vrienden of familie al tijden over dat tripje naar die ene stad? Maar komt het er nooit van omdat het toch iets te veel geld kost? DIT IS JE KANS!

Via SkyScanner kun je snel een vlucht van RyanAir boeken en meteen checken vanaf welke luchthaven je het voordeligst uit bent. Wees er wel snel bij, want de actie geldt maar tot en met vrijdag 24 november!

Geboekt? Laat het weten op onze Facebookpagina!

Check deal