Shoppen in Milaan

Shoppen in Milaan
€14,99
28 juli 2016, 16:31

Wil jij deze zomer nog op een vette stedentrip? Voor nog geen 15 euro stap jij het vliegtuig in naar de mode- en designhoofdstad van Europa: Milaan. Haal je hart op in een van de prachtige modezaken op de Via Monte Napoleone of neem een duik in de roerende geschiedenis van de stad.

Milaan is met zijn bijna 4 miljoen inwoners de tweede stad van Italië en in het noorden daarmee ook de belangrijkste. De stad stond lange tijd bekend om zijn industrie, maar wordt steeds populairder onder toeristen. En dat is helemaal terecht! Milaan heeft ontzettend veel te bieden op het gebied van mode en design, cultuur en gastronomie.Aangezien je maar €15 hebt neergeteld voor je vliegticket, heb je genoeg budget over voor een lekkere shopsessie. Zijn je tassen goed gevuld in een van de bekende winkelstraten en ben je toe aan wat anders? Pak dan de metro naar de dom van Milaan of bewonder Het Laatste Avondmaal in de kerk Santa Maria delle Grazie. Is je metgezel een sportfanaat? Je kunt ook nog overwegen om een wedstrijd van AC Milan of Internazionale bij te wonen. Niet vergeten om van tevoren tickets te reserveren!

Toe aan wat extra energie na een drukke dag? Begeef je dan naar een van de ontelbare restaurants voor een heerlijk diner dat zo typisch is voor de stad en haar omgeving. Denk aan romige risotto a la Milanese of kruidige ossobucco, natuurlijk begeleid door een heerlijke Italiaanse wijn. Kortom; Milaan is een veelzijdige stad waar iedereen (van geschiedenisliefhebbers tot shopaholics) aan zijn trekken komt!

 

 

Dit zijn de details:
Reisperiode: 9 augustus
Luchthaven: Eindhoven Airport
Luchtvaartmaatschappij: Ryanair
Tussenstop: Nee
Prijs: €14,99 per persoon (enkeltje)

Check deal