Geef Nieuw-Zeeland de kans die het verdiend

Geef Nieuw-Zeeland de kans die het verdiend
€674
04 april 2016, 10:56

Bezoek het land waar Lord of the Rings is opgenomen, met zijn hoge bergen, mooie meren en adembenemende uitzichten. Je zult hier erg veel ongerepte natuur terugvinden, maar je zult het met eigen ogen moeten aanschouwen. Met deze bodemprijs voor een vliegticket in september kun je bijna niet meer weigeren. 

Nieuw-Zeeland ligt in de Grote Oceaan en bestaat uit een aantal eilanden. Het land staat voor ontspanning en avontuur. Verdiep je in de cultuur van de Maori's of ga relaxen op een van de mooie stranden op het Noordereiland. Ga je liever hicken en trek je er graag op uit? Dan is dit land bij uitstek een van de beste keuzes die je kunt maken. Je zult versteld staan wat deze 'verborgen parel' met je doet en het levert ook nog eens prachtige foto's op. Heel fijn om door een album te bladeren en terug te denken aan een onvergetelijke vakantie. 

Het land is rijk aan nationale parken. Dat is niet voor niets, want ze zijn prachtig om te zien en onwerkelijk om doorheen te lopen. Afhankelijk van waar je naartoe trek in Nieuw-Zeeland heb je bijvoorbeeld Fiordland, Tongariro, Bay of Islands, maar ook Milford Sound en het Wanakameer mag je niet overslaan.

Dit zijn de details:
Reisperiode: 5 september 2016 - 24 september 2016
Luchthaven: Schiphol Airport (AMS)
Luchtvaartmaatschappij: China Eastern
Tussenstop: Ja, Shanghai Pudong (PVG)
Prijs: €674 per persoon

Check deal