Heb de tijd van je leven in Orlando, Florida

Heb de tijd van je leven in Orlando, Florida
€293
19 oktober 2016, 13:04

Wist je dat er in een heus Harry Potter pretpark bestaat? The Wizarding World of Harry Potter ligt in het themapark 'Islands of Adventures' in Orlanda, Verenigde Staten. Je vliegt er al heen voor maar €293!

In The Wizarding World of Harry Potter' zijn onder andere Zweinstein en het dorp Zweinsveld nagebouwd. Iedere fan van de boeken en de films heeft hier de tijd van zijn leven! Bezoek de Grote Hal, maak een wandeling door de Hoofdstraat in Zweinsveld en doe mee aan Zwerkbalwedstrijden en toverschoollessen. Dit is de kans om je voor een dag een echte tovenaar of heks te voelen. In Zweinstein bevindt zich de attractie Harry Potter and the Forbidden Journey. In de attractie krijg je fragmenten te zien die nog nooit zijn vertoond, waaronder ook enkele beelden die aansluiten op de films. Verder lopen er verschillende personages uit de Harry Potter-reeks rond in het park. Je kunt er zelfs de geesten zoals Haast Onthoofde Henk en de Bloederige Baron tegenkomen!

Natuurlijk is er in Orlando nog veel meer te doen dan alleen Islands of Adventures bezoeken. De stad niet voor niets bekend als het paradijs voor pretpark liefhebbers. Je vindt er onder andere Walt Disney World Resort, SeaWorld Orlando en Universal Orlando. Walt Disney World Resort is het grootste park van Disney en trekt zo'n 25 miljoen bezoekers per jaar! Daarnaast is het ook een ideale plek voor een zonvakantie. Orlando ligt namelijk in Florida, dat een subtropisch klimaat kent. Vanuit de stad rij je binnen een uurtje naar bijvoorbeeld Cocoa Beach. Hier tref je de typische Amerikaanse stranden zoals je die uit de film kent: langgerekte, witte zandstranden met magnifieke villa's en zomerhuizen langs de rand.

Wil je niet te ver rijden voor zon en waterpret? Dan bezoek je toch gewoon een water avonturenpark? Zo kun je toch nog genieten zoals het op een vakantie hoort, gecombineerd met een beetje actie. Je kunt bijvoorbeeld naar het wereldberoemde Wet 'n Wild Orlando. Je kunt hier genieten van ontelbare waterglijbanen waarvan je nooit had gedacht dat ze bestonden, golfslagbaden en een lekker groot zwembad om gewoon in rond te dobberen.

Is het kind in jou al wakker geworden na het lezen van deze te gekke aanbieding? Of heb je jouw kinderen beloofd om een keertje naar Walt Disney of het Harry Potter pretpark te gaan? Grijp dan nu je kans! Voor maar €293 vlieg je namelijk op en neer. Koopje!

Dit zijn de details:
Reisperiode: 27-11-2016 (9 dagen)
Luchthaven: Amsterdam
Luchtvaartmaatschappij: British Airways & Virgin Atlantic
Tussenstop: 1
Prijs: €293 per persoon

Check deal